Thoclor GF2 Skin Rejuvenation – 100 ml

65,00

Het door Thoclor Labs ontwikkelde ingrediënt Hypochlorous Acid heeft na onderzoek door Stanford University bewezen effectief te zijn bij het verjongen van de huid

Categorieën: ,

Beschrijving

Thoclor GF2

THOCLOR GF2 SKIN REJUVENATION is een product dat werkt op het verhogen van de weerstand van de huid. Je gebruikt het op een dichte, onbeschadigde huid. Gebruik dit product iedere dag na het reinigen van de huid vóór de lotion of conditioner. Het zorgt dat je werkstoffen wel 60% beter worden opgenomen door de huid die daarna aangebracht worden. Wat daardoor resultaat geeft als; huidverjonging, rimpelvermindering en een betere hydratatie van de huid.

Belangrijk! Laat het product eerst op de huid drogen voordat je andere producten aanbrengt.

Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat HOCl op de huid heeft, biedt het tevens ook veel voordelen bij de behandeling van acne en rosacea. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende werking van HOCl overtreft bekende ontsmettingsmiddelen. Daarnaast is er geen resistentie tegen het gebruik ervan beschreven. Het ontstekingsremmende effect vermindert ook roodheid en pijn in besmette gebieden.

Heb je ernstig eczeem, rosacea of acne, start dan met Thoclor GF1. Zodra de huid verbeterd kan je met Thoclor GF2 het resultaat onderhouden.

Wetenschappelijke studies concluderen dat HOCl het volgende huidverjongende effect heeft op de huid:

  1. Vermindert de verdunning van de epidermis
  2. Vertraagt de omloopsnelheid van epidermale cellen
  3. Ontsteking van de huid wordt verminderd
  4. Herstelt beschadigingen door omgevingsfactoren bij continu gebruik
  5. Gunstig effect op atopische dermatitis (eczeem verbetert bij het aanbrengen van HOCl op de huid)

BIOTECHNOLOGIE

Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie. Zij combineren de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. De wetenschappers van Thoclor Labs hebben ‘s werelds meest geavanceerde ‘’aftercare’’ en ‘’rejuvenation’’ producten ontwikkelt. De GF serie, ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

HOCl

HOCl wordt in het lichaam aangemaakt en is een onderdeel van het immuunsysteem. De stof HOCl is verantwoordelijk voor wondgenezing en tevens het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit en algehele gezondheid. Thoclor Labs heeft de afgelopen 8 jaar de laatste hand gelegd aan het perfectioneren van het proces om het 100% zuivere immuunmolecuul HOCl buiten het menselijk lichaam te maken. De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCl. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en ook nog eens stabiel is.

DE KRACHT VAN THOCLOR LABS GF2 SKIN REJUVENATION

Het verouderingsproces beïnvloedt de cosmetische uitstraling van de huid door veranderingen in de structuur en functie. Daarnaast heeft het effect op zowel de epidermis als de dermis. De genetisch bepaalde snelheid waarmee de huid veroudert, staat bekend als intrinsieke veroudering. Maar er zijn ook nog extrinsieke factoren die een veel groter aandeel hebben in het verouderingsproces: zoals de zon en andere omgevingsfactoren. Deze factoren hebben ook invloed op allergieën en aandoeningen, zoals acne en rosacea. Thoclor GF2 biedt bescherming tegen deze extrinsieke factoren.

WAT IS HOCl?

HOCl is ons eigen immuunmolecuul dat door de witte bloedcellen wordt aangemaakt. Het speelt dus een centrale rol in onze immuniteit. De medische wereld onderzoekt al decennia hoe men HOCl buiten het menselijk lichaam kan produceren, met wisselend succes. Het probleem in de productieprocessen is over het algemeen dat HOCl verontreinigd wordt met toxische bijproducten.

Voortbouwend op hun jarenlange ervaring heeft Thoclor Labs de GF producten ontwikkeld. Hun eigen productieproces levert een uitzonderlijk zuivere en stabiele vorm van HOCl. Deze methode maakt de klinische toepassing van HOCl mogelijk. Een van de meest opvallende voordelen van HOCl is het effect op de huid. De producten van Thoclor Labs blijven in hun puurste vorm en komen overeen met de gemiddelde pH van de menselijke huid.

Het huidverjongende effect van HOCl is beschreven in een recent onderzoeksartikel van ‘‘The University of Stanford, USA’’.

Extra informatie

Gebruik

Tweemaal per dag op een schone droge huid sprayen en laten drogen alvorens een ander product aangebracht wordt.

Deze handige spray is geschikt voor dagelijks gebruik op een intacte huid om de verjonging te stimuleren en celontsteking te onderdrukken.

Dagelijks gebruik na het reinigen met een reinigingsproduct op zuurbasis zorgt ervoor dat alle werkstoffen uit andere producten beter opgenomen worden en is de meest ideale voorbereiding van de huid.

Het product is uitermate geschikt bij huidbeelden zoals:
Huidveroudering
Huidbeschadigingen door milieu-invloeden
Rosacea
Inflammatoire (ontstoken) acne
Eczeem (jeukstillend, helend)
Psoriasis (jeukstillend)

Inhoud

100 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thoclor GF2 Skin Rejuvenation – 100 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.