Wangen opvullen in Volkel Uden

Reken voorgoed af met uw vermoeide uitstraling en laat uw wangen opvullen in Volkel Uden bij SkinFix. Bij veel gewichtsverlies en het ouder worden vermindert het volume in uw gezicht en kunnen de wangen inzakken. Met de injectables behandeling van onze NVCG Cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers-Leufkens krijgt u veilig en snel uw jeugdige uitstraling weer terug.

  • Vrijblijvend en uitgebreid adviesgesprek
  • Jaren ervaring met de behandeling van ingevallen wangen
  • Specialist in anti-aging en huidverbetering

Ingevallen wangen

Er zijn verschillende oorzaken voor ingevallen wangen. Maar de meest voorkomende zijn huidveroudering en gewichtsverlies. Doordat de wangen hun volume verliezen, kunnen ze gaan ‘hangen’ of invallen. Hierdoor krijgt u al snel een vermoeide en norse uitstraling.
Een fillerbehandeling voor uw wangen kan uitkomst bieden. Het geeft u weer een jeugdige uitstraling!

De grootste veroorzakers van ingevallen wangen:
ouder worden en gezichtsverlies

Zoals aangegeven zijn ouder worden en gewichtsverlies de grootste veroorzakers van de verzakkingen bij de wangen. Dit komt doordat het skelet door middel van slijtage een andere vorm krijgt.

Dr. Anke geeft het gezicht het verloren volume terug. Dit doet zij door middel van fillers. De huid wordt zo weer opgespannen in zijn eerdere vorm.
Hierdoor lijken de schaduwen die door de ingevallen wangen worden veroorzaakt minder. Het gezicht er daarom weer ronder en ook voller uit.

De behandeling

Ingevallen wangen worden tijdens de behandeling opgevuld en ook gecorrigeerd met fillers.
Deze zogenaamde injectables hebben als effect dat de huid bij de wangen meer vocht vasthoudt. De huid lijkt hierdoor meer gevuld. Rimpels en verzakkingen zullen veel minder zichtbaar zijn. Door de vollere wangen, krijgt u een jonge en vitale uitstraling.

Voor een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat, wordt eerst goed gekeken naar uw eigen uitstraling. De behandeling wordt hierop volledig afgestemd.

Veilig en betrouwbaar

De cosmetisch arts bij SkinFix werkt volgens de internationaal vastgestelde richtlijnen. Zij maakt gebruik van materialen en technieken die uitvoerig zijn getest. En daarnaast ook voldoen aan alle cosmetische voorwaarden. Hierdoor is de behandeling van wangen opvullen in Volkel Uden bij SkinFix betrouwbaar. Onze arts staat garant voor veiligheid. Verder laat zij zich regelmatig bijscholen door het bijwonen van congressen en presentaties. Hierdoor is zij altijd op de hoogte van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen en technieken.

Nazorg

Het herstel na een behandeling met fillers verloopt over het algemeen vrij snel. U dient uw huid echter wel op de juiste manier te verzorgen voor een optimaal resultaat. Een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:

  • Na de behandeling kan de huid vaak gevoelig aanvoelen en rood worden. Probeer de huid zo min mogelijk aan te raken en zeker niet krabben of wrijven! In sommige gevallen ontstaat een lichte zwelling en kleine blauwe plekken. Deze zullen echter binnen een paar dagen weer wegtrekken.
  • Vermijd (overmatige) blootstelling aan zon of UV-straling. Bescherm uw huid tenminste met een zonnebrandcrème met sunblock.
  • Gebruik geen make-up en parfum tot ten minste 10 uur na de behandeling.
  • Stel uw huid niet bloot aan extreme temperaturen gedurende één week na de behandeling, zoals in een sauna, onder de zonnebank of in een stoombad.
  • Pijnstillers als ibuprofen of aspirine kunnen een stimulerend effect hebben op blauwe plekken. Om die reden worden deze afgeraden. Wilt u toch gebruik maken van een pijnstiller, dan wordt paracetamol geadviseerd.

Kosten van de behandeling

De kosten van injectables zijn afhankelijk van de hoeveelheid en het te behandelen gebied. U wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met u besproken hoe de behandeling in zijn werk gaat en welke kosten ermee gemoeid zijn.
Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw budget.

Veel gestelde vragen

Is de behandeling veilig?

Alle materialen en technieken zijn uitvoerig getest en de behandelingen voldoen daarmee aan de internationale cosmetische voorwaarden. U mag dus verwachten dat de behandelingen met fillers veilig en betrouwbaar zijn.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Als u uw huid na de behandeling juist behandelt en de richtlijnen naleeft, zult u minder last krijgen van de bijwerkingen. Er kunnen zich echter roodheid, gevoeligheid, plaatselijke kleine bloeduitstortingen, blauwe plekken en lichte zwellingen voordoen. Deze zullen na een aantal dagen echter volledig afnemen.

Is de behandeling pijnlijk?

Dat verschilt per persoon en is afhankelijk van uw gevoeligheid. Sommige patiënten ervaren het als bijna pijnloos, anderen hebben er wat meer last van. Het is mogelijk om het te behandelen gebied te verdoven. Dit gebeurt in overleg met uw behandeld arts.

MEER WETEN OVER WANGEN OPVULLEN IN VOLKEL UDEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS