Filler behandeling door Cosmetisch arts Robin Snijders

 In Cosmetisch arts, Huidverbetering, Laatste nieuws

Veilig behandelen met Fillers

Onze Cosmetisch arts Robin Snijders staat garant voor het veilig behandelen met fillers. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen en andere belangrijke elementen die ons gezicht zijn natuurlijke volume en ondersteuning geven. Ook beginnen zich lijntjes, rimpels en plooien te vormen die er voor zorgen dat we er ouder uit gaan zien.

Dr. Robin Snijders stelt een gepersonaliseerd plan met u op voor de behandeling van de eerste tekenen van gezichtsveroudering. Hij zorgt voor een natuurlijk effect en natuurlijk het veilig behandelen met fillers. U bent bij hem in goede handen gezien Dr. Robin èèn van de weinige artsen is met de officiële titel Cosmetisch arts.

Wat zijn fillers?

Een filler is een zachte gel op basis van gestabiliseerde hyaluronzuur die in de huid wordt geinjecteerd en niet van dieren afkomstig is. Hyaluronzuur is een suikermolecuul dat van nature in ons lichaam voorkomt. Het bind water en is zeer belangrijk voor de vochthuishouding van onze huid. Onze cosmetisch arts werkt met de veilige fillers van Restylane.

Wat houd een behandeling met fillers in?

Door de hyaluronzuurgel met een fijne naald in de huid te injecteren geeft de filler volume aan de huid en ziet deze er jonger uit. Rimpels en lijnen vervagen direct, waardoor u een natuurlijke en zachtere uitstraling krijgt. De gel is niet schadelijk voor het huidweefsel en is bijna identiek aan het lichaamseigen hyaluronzuur.
veilig behandelen met fillers

 

De meest voorkomende behandelgebieden zijn;

  • Neus-lippenplooi
  • Lippen (het toevoegen van volume en vorm)
  • Wangen, kin- en kaaklijn (het herstellen van volume en het accentueren van vorm en contour)

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Een van de grote voordelen van fillers is dat het effect lang aanhoudt, maar niet permanent. Dit is overigens (gelukkig) ook verboden. Hoe lang het resultaat van een behandeling zichtbaar is, hangt af van verschillende factoren, zoals huidtype, de levensstijl en de leeftijd. Na een eerste behandeling wordt aanbevolen, afhankelijk van de soort behandeling en de persoon, deze na 6 tot 12 maanden te herhalen.

Wat zijn de risico’s en bijwerkingen van fillers?

Sinds de lancering van Restylane in 1996 zijn er meer dan 28 miljoen behandelingen uitgevoerd. Reacties op het product zijn zeldzaam. Door het injecteren kunnen er enkele reacties ontstaan. Daarom is een goed opgeleide cosmetisch arts van groot belang bij het veilig behandelen van fillers. De meest voorkomende reacties zijn roodheid, zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn of gevoeligheid. Meestal zijn deze reacties mild tot matig en verdwijnen ze weer vanzelf na 1 a 2 dagen na de behandeling. Bij sommige behandelingen kunnen ze wat langer aanhouden.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een filler-behandeling zijn afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid vulstof dat gebruikt wordt tijdens de behandeling zijn bepalend voor de prijs. U wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met u besproken wat uw wensen zijn en de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Interesse?

Een consult bij Cosmetisch arts Robin Snijders is altijd gratis. Maak een afspraak en geheel kom vrijblijvend langs om al uw wensen te bespreken. Dit kan via ons contactformulier

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS