Microdermabrasie zorgt voor huidvernieuwing!

 In Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws

Tijd om uw huid te vernieuwen!

De tijd om uw huid te vernieuwen is weer aangebroken! Na de zomer merken we dat onder andere door de zon onze huid weer schade heeft opgelopen en weer wat is verdikt. Om er voor te zorgen dat onze huid er weer mooi, fris en gezond uit komt te zien is het belangrijk om uw huid na de zomer weer te gaan vernieuwen. Dit is op verschillende manieren mogelijk door bijvoorbeeld Microdermabrasie of door een intensieve peeling van PCA SKIN of NIMUE.

Microdermabrasie

Tijd om uw huid te vernieuwen!De Micro Cellular Peeler en Sonic is een effectieve peeling van de huid. Door het doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen door middel van aluminiumoxide-kristallen gaan nieuwe huidcellen afgestorven cellen vervangen. De microdermabrasie geeft uw huid de impuls om vanuit de diepte te gaan herstellen en producten voor thuis ondersteunen dit proces op optimale wijze voor een geweldig resultaat. We kunnen met de microdermabrasie de volgende problemen aanpakken:

 

  • Fijne lijntjes
  • Onregelmatigheden
  • Acne littekens
  • Een vermoeide slecht doorbloedde huid

Voor het meest optimale effect moet de behandeling met microdermabrasie worden uitgevoerd in kuurverband. Dat wil dus zeggen afhankelijk van de toestand van uw huid en uw wensen tussen de 6 en 10 behandelingen. Dan krijgt uw huid een optimale impuls voor de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels die zorgen voor een mooie stevige en frisse huid. Dus een optimale huidverbetering! Maar ook al bij 1 behandeling ziet u een prachtig resultaat!

PCA SKIN 6% Pure Retinol Peel

Tijd om uw huid te vernieuwen!Met deze bijzondere Retinol peeling krijgt u een jongere huid. Retinol egaliseert en geeft de huid volume en frisheid, daarnaast vermindert het ook pigmentvlekjes. Het is het allernieuwste op het gebied van de natuurlijke huidverjongingstechnieken. Wat het ook zo uniek maakt, is dat de peeling tien uur werkstoffen in uw huid afgeeft, geen pijn doet tijdens de behandeling en daarna tien weken in uw huid op huidvernieuwing doorwerkt!

  • geeft volume
  • geeft de huid anti-oxidanten van o.a. olijven en vitamine E
  • vernieuwt de huid van binnenuit
  • egaliseert pigmentvlekjes
  • aangename massage behandeling
  • werkt 10 weken door op huidvernieuwing

Kortom; Tijd om uw huid te vernieuwen! En met deze behandelingen moet dat zeker gaan lukken.

Wilt u uw huid vernieuwen? Maak dan direct een afspraak voor een behandeling of voor een vrijblijvende intake!

Meld je aan op onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van al onze nieuwtjes!

LEES OOK EENS ONZE ANDERE BLOGS!

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

Wat doet retinol met onze huid?Huidverbetering in Uden