THOCLOR

Thoclor is een uniek product in Nederland! Er zijn twee producten op basis van ons eigen immuun molecuul HCOI. Deze zijn bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling. Daarnaast dragen ze bij aan huidverjonging, verbeteren van roodheid en ontstekingen bij acne, rosacea en eczeem.

HOCI is ons eigen immuun molecuul dat door de witte bloedcellen wordt aangemaakt. HOCI speelt een centrale rol in onze immuniteit.

De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een stabiele en geconcentreerde vorm van HOCI. Dit is ontwikkeld via een IP-beschermd proces buiten het menselijk lichaam in combinatie met aanvullende gepatenteerde ingrediënten.

THOCLOR GF1 AFTERCARE

Dit product biedt fantastische voordelen. Het gebruik vermindert het herstel tot bijna nul en is daarom ook te gebruiken op een open huid en op open wonden. Het voorkomt ontstekingen, opent poriën, beëindigt infecties en versnelt genezing.

Kortom komt het gebruik van dit Aftercare product is om de huid na intensieve behandelingen te ondersteunen. De belangrijkste kenmerken:

  1. Helpt infectie en de vorming van een biofilm voorkomen (een belangrijke factor in de ontwikkeling van infecties).
  2. Vermindert ontstekingen (minder hersteltijd, roodheid en pijn). Het onder controle houden van ontstekingen voorkomt PIH (post inflammatoire hyperpigmentatie) en helpt littekens voorkomen.
  3. Een snelle genezing betekent minder hersteltijd.

 

Thoclor GF2
Skin Rejuvenation

Dit product is te gebruiken op een dichte huid. Dagelijks gebruik na het reinigen van de huid vóór de toner of conditioner. Dit zorgt er voor dat tot 60% meer werkstoffen worden opgenomen die daarna aangebracht worden. Het resultaat is verjonging, rimpelvermindering en betere hydratatie.

Naast huidverjonging is dit product ook zeer geschikt bij de behandeling van;

  1. Acne
  2. Rosacea
  3. Eczeem
  4. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.

 

THOCLOR IS VOLKOMEN VEILIG

HOCl is internationaal geclassificeerd als veilig voor gebruik met verschillende toepassingen. De Amerikaanse FDA heeft HOCI een GRAS- certificering (Generally Recognized as Safe) gegeven, wat de hoogst mogelijke veiligheidsclassificatie is.

Thoclor
0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS