Spot Reducer

De Spot Reducer is een behandeling voor het veilig verwijderen van pigmentvlekken.
Deze innovatieve methode is geheel veilig en kan geen schade aan de huid aanbrengen.
U bent binnen no-time verlost van uw pigmentvlekken!

Wat is de Spot Reducer?

De Spot Reducer bevriest met behulp van CO2 gas binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 graden. De extreme kou laat het water in de cellen en de celtussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zodoende los van de celverbinding, droogt in, wordt naar boven gebracht en valt na 10-14 dagen af.

Spot Reducer
Spot Reducer

VEEL GESTELDE VRAGEN

HOE WERKT DE BEHANDELING?

Na een korte voorbereiding en desinfectie van de huid worden de te behandelende pigmentvlekken binnen enkele seconden zonder direct huidcontact bevroren. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en veilig.

Hoe reageert de huid op een behandeling met de Spot Reducer?

Na de behandeling met de Spot Reducer kunnen er tijdelijk een licht prikkelend of brandend gevoel, roodkleuringen van de huid en jeuk optreden. In zeldzame gevallen kunnen er ook lichte blaasjes gevormd worden. Deze reacties nemen in de regel na een dag af.
Op de dag na de behandeling ziet de behandelde vlek er duidelijk donkerder uit. De volgende dagen vormt er zich op de vlek een lichte korst. Deze maakt zich na 10-14 dagen los en laat de “nieuw gevormde” huid aan de oppervlakte verschijnen.

Waar moet men na de behandeling met de Spot Reducer op letten?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de korst in de regeneratiefase te beschermen. Wees voorzichtig met uitgebreid badderen, een bezoek aan zwembad en sauna en alle activiteiten die een vroegtijdig losmaken van de korst kunnen veroorzaken, omdat dit littekenvorming, hyper- (donkere vlek) of hypopigmetaties (witte vlek) kan veroorzaken. Belangrijk is om de korst in geen geval zelf te verwijderen.

Heeft u last van pigmentvlekken en wilt u daar graag vanaf?
Maak dan snel een afspraak voor een intake en we vertellen u graag meer over onze mogelijkheden!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS