Schoonheidssalon in Volkel

SkinFix schoonheidssalon in Volkel, voorheen Babor Beauty Spa Kim van Nuland.
SkinFix staat voor huidverbetering uiteraard in een ontspannen omgeving!

Door onze kennis actueel te houden, onze diversiteit aan producten en behandelingen kunnen wij elk huidbeeld de beste zorg geven. Daarom kunnen wij op hoog niveau werken en ook meer dan alleen schoonheid bieden. Hierbij staat huidverbetering centraal om zo te werken naar een optimaal resultaat na elke behandeling. Daarbij is perfectie en natuurlijk eerlijkheid ook zeer belangrijk.

De basis is een kennismakingsbehandeling met huidanalyse. Zonder duidelijk huidbeeld kunnen wij u uiteindelijk niet de juiste zorg en advies geven. De beste behandelingen in combinatie met ook ondersteunende producten voor thuisgebruik zorgen dat wij samen met u bouwen naar een nieuwe en gezonde huid!

over ons
Schoonheidssalon Volkel Uden Veghel Erp Oss Boekel Mill

DESKUNDIGE BEHANDELINGEN

U kunt bij SkinFix terecht voor deskundige huidverbeterende behandelingen. Wij zijn in het bezit van verschillende specialisaties. Zoals Elektrisch Ontharen, Ontharingstechnieken, Acne, Camouflage technieken en ook Bindweefsel massage. Daarom worden ook verschillende behandelingen vergoed door de zorgverzekering. Om onze deskundigheid te behouden volgen wij regelmatig cursussen en ook bijscholingen. Op deze manier blijven wij op een hoog niveau werken en kunnen wij iedereen van een goed advies voorzien. Wij zijn de adviseurs op weg naar een daadwerkelijke huidverbetering. Dit vinden wij uiteraard een zeer belangrijk onderdeel van onze professionaliteit.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN;

Samenwerking

In ons instituut werken wij ook samen met de HBO opgeleide huidtherapeute van Cosmetique Totale. Bij haar kunt u terecht voor alles op het gebied van huidtherapie. Uiteraard worden ook deze behandelingen veelal vergoed door uw zorgverzekering.

Ook werken wij samen met cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers-Leufkens. Zij behoort tot de top van cosmetisch artsen in Nederland.

Aan Ankes carrière ligt een zeer brede en intensieve medische basis ten grondslag. In 2006 studeerde ze af als arts en na drie jaar wetenschappelijk onderzoek mocht ze zichzelf ook ‘doctor’ noemen. Daarna startte ze een medisch-specialistenopleiding en heeft ze lange tijd op veel verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt.

Uiteindelijk besloot Anke in 2017 haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan ze haar passie voor schoonheid en haar sociale eigenschappen goed combineren, en nog steeds spat de liefde van haar werk af. Kwaliteit is daarbij een absolute voorwaarde. Zowel qua producten als qua contact met de cliënt. Dat alles met als doel de natuur een klein beetje te helpen op weg naar nog mooier oud worden met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zo creëer je de beste versie van jezelf.

Voor Permanente Make-up werken wij samen met Peggy Saris, de drijvende kracht achter Beauty Skinlines. Zij is al meer dan vijftien jaar actief als professioneel Permanent make-up specialiste. Peggy is GGD gekeurd. Deze vergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die zich houden aan de strikte GGD hygiëneregels. Zij werkt volgens de strenge landelijke LCHV hygiënerichtlijnen voor Permanente make-up. Hiermee bent u verzekerd van een volledige veilige en hygiënische PMU behandeling.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS