PRX-T33 No-Needle Skin Booster

PRX-T33 No-Needle Skin Booster is een nieuwe, unieke formule.
Het werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters.

De gepatenteerde formule is een combinatie van TCA met waterstofperoxide.
De geeft de huid direct een intense boost.

Ben jij op zoek naar een behandeling die direct resultaat geeft?
Maar wil je geen ingrijpende cosmetische behandelingen ondergaan?

Kies dan voor een PRX-T33 No-Needling Booster!

Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging!

Na één Skin Booster behandeling voelt de huid gladder en steviger. Daarnaast helpt het ook de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

De Anti-aging Formule voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle Skin Booster een optimaal effect in kuurverband.

Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de
huid. Rimpels maar ook verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en tevens steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

PRX-T33 werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen. Zoals bijvoorbeeld mesotherapie, microneedling, injectables, PRP, draadlift etc.

Nabehandeling & effect-versterkend:
De WiQo Dermocosmetic Home Care producten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen. Daarnaast versterken ze ook het effect van de behandeling.

PRX-T33 No-needle Skin Booster
PRX-T33 No-needle Skin Booster

Voordelen van een behandeling;

  • Snel zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na 3 tot 5 behandelingen met 1-2 weken tussen elke behandeling. Na iedere behandeling verbetert de textuur van de huid. 
Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.
  • De behandeling kan het gehele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden.
  • Door de unieke formulering is er geen agressieve werking op de huid. De forse schilfering zoals bij chemische peelings wordt voorkomen.
  • Geen hersteltijd; na de behandeling kan de cliënt direct door met de dagelijkse bezigheden.
  • Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals microneedling, injectables, etc.

Hoe werkt een PRX-T33 No-Needle Skin Booster?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in.  Ze geven de huid een ongekende bio-revitalisatie. Dit allemaal zonder de huid te beschadigen.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden. Daardoor bereiken ze verschillende diepten in de huid. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen. Terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en ook de aanmaak van nieuwe collageenvezels.

Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit. De huid is strakker en er is tevens vermindering van rimpels en huidplooien.

VOOR WIE?

Eigenlijk komt iedereen in aanmerking voor deze behandeling, jong en oud, een donkere of lichte huid.

Bij uitstek geschikt voor mensen die de textuur van hun huid willen verbeteren. De verslapte huid willen verstevigen en fijne lijntjes willen verminderen. En daarnaast opzien tegen de “down-time” (hersteltijd) die veel andere behandelingen met zich mee brengen.

Meer weten over deze behandeling?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS