Profhilo® behandeling, natuurlijke anti-aging

 In Cosmetisch arts

Profhilo® behandeling

Een Profhilo® behandeling is de ideale behandeling als u op zoek bent naar een natuurlijk resultaat. Een Profhilo® behandeling pakt huidverslapping aan. Maar het stimuleert uw huid ook om collageen en elastine aan te maken. Naarmate u ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine af. Dit zorgt voor rimpels en een slappe huid. Met Profhilo® pakt u dit verouderingsproces preventief aan op een natuurlijke manier. Een resultaat dat past bij uw leeftijd, dat staat bij ons hoog in het vaandel. Een Profhilo® behandeling sluit daar goed bij aan.

Over Profhilo® behandeling – een natuurlijke anti-aging

Het natuurlijke verouderingsproces verslapt de huid. Vooral de huid in uw gezicht en hals wordt vaak losser met rimpels als gevolg. Met behulp van Profhilo® kan uw huid op een natuurlijke manier herstellen. Profhilo® is een injectable die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevat. Een behandeling heeft hierdoor een natuurlijk resultaat. Profhilo® zorgt voor:

  • Verbetering van de huidstructuur
  • Verbetering van de hydratatie en uitstraling
  • Versteviging van de huid
  • Liftend effect

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een revolutionaire hyaluronzuur behandeling die huidveroudering tegengaat. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor volume in de huid. Van nature hebben we dus een bron van hyaluronzuur in ons lichaam. Dit is opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en maar ook in het zenuwweefsel. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft maar ook de gewrichten soepel blijven. Hyaluronzuur is een bouwsteen om ons lichaam vochtrijk en flexibel te houden. Profhilo® bestaat uit 100% puur hyaluronzuur. Het is daardoor de meest natuurlijke en zuivere injectable van het moment.

 

Cosmetisch arts in Volkel udenHoe werkt een Profhilo® behandeling?

Profhilo® is een unieke injecteerbare gel met hyaluronzuur. Deze heeft een langdurige stimulerende werking op de huidcellen. Door een behandeling met Profhilo® wordt uw huid gestimuleerd om collageen maar ook elastine aan te maken. Het type hyaluronzuur dat gebruikt wordt bij Profhilo® stimuleert verschillende typen collageen (1, 3, 4 en 7) en ook elastine. Daardoor herstelt de huid en wordt huidverslapping aangepakt. Profhilo® stimuleert en hydrateert niet alleen de huid. Maar remodelleert tevens ook veroudering en verzakkend weefsel. Belangrijk om te weten is dat Profhilo® geen rimpels vult maar volume toevoegt aan de huid.

Waarom een Profhilo® behandeling?

Vanaf uw dertigste neemt de aanmaak van collageen en elastine in uw huid af. Het verouderingsproces wordt dan langzaamaan zichtbaar. Steeds vaker kiest men ervoor om preventief maatregelen te nemen. Dit om het moment dat veroudering zichtbaar wordt uit te stellen.

De voornaamste reden om voor een Profhilo® behandeling te kiezen is dat deze methode een langere werking laat zien. Dit ten opzichte van behandelingen zonder hyaluronzuur. Daarnaast is ook het resultaat van deze behandeling natuurlijker. De kans op lichaamsreacties is ook veel beperkter doordat het een natuurlijke stof in ons lichaam is.

Over de Profhilo® behandeling

  • Geen verdoving nodig
  • Pijn (1 tot 10): 2
  • Duur: 15 minuten
  • Duurzaamheid: +/- 12 maanden
  • Veiligheid: uiterst veilig

Profhilo® wordt nauwkeurig onderhuids geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Het is een eenvoudige behandeling en daarnaast goed te verdragen voor de cliënt. Op een schaal van 1 tot 10 wordt de pijn geschat op een twee. Hierdoor is geen verdoving nodig voor deze behandeling.

De behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat houdt in dat de hyaluronzuur op vijf strategische plaatsen van een gezichtshelft worden geïnjecteerd. In de meeste gevallen zal een verdeling van 2 milliliter over tien punten volstaan. De gel verspreidt zich vanzelf, waardoor inmasseren niet nodig is.  Door het geringe aantal injecties bij een Profhilo® behandeling is de kans op bloeduitstortingen gering. De gehele behandeling duurt maar ongeveer vijftien minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling duurt het even voordat u de eerste resultaten ziet. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen. Dit gebeurt door collageen en ook elastine aan te maken. U zult na een tijdje merken dat de huid beter gehydrateerd is.

Aanbevolen herhaalbehandelingen vinden na een maand plaats en dit kunnen twee à drie behandelingen zijn. Dit is nodig voor een mooi eindresultaat. Na acht weken zult u het resultaat gaan zien. Daarna kan er gekozen worden voor een touch up, elke zes maanden.

Dr. Robin Snijders van Annebeth Kroeskop uit Amsterdam voert deze behandeling op zeer deskundige wijze uit in ons instituut.

Wil je meer weten over deze behandeling? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult. Dr Robin legt u graag meer uit over deze behandeling.

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

Cosmetisch arts in Volkel uden