Pigmentvlekken behandelen, veilig en effectief!

 In Huidproblemen, Huidtherapie, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws

Pigmentvlekken behandelen, wat is er mogelijk?

Pigmentvlekken behandelen wordt steeds meer gedaan op verschillende, veilige manieren.
In ons instituut behandelen we pigmentvlekken met meerdere technieken. Dit doen we doormiddel van gespecialiseerde pigmentbehandelingen. Bijvoorbeeld van MeLine, de Spot Reducer of de laser. Wat zijn dan precies de verschillen en wanneer doe je welke behandeling? Dat ga ik jullie uitleggen.

MeLine behandelingen

MeLine is een uniek behandelconcept in pigmentvlekken behandelen. Het is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elke huidskleur, soort pigment of lichaamsdeel.

pigmentvlekken behandelen Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode VorstenboschDe behandeling bestaat uit een combinatie van actieve ingrediënten. Deze hebben een sterk gecontroleerde en vernietigende werking op de melanine aanmaak. De behandeling verstoort de pigmentaanmaak en de afstoot van gepigmenteerde cellen wordt versneld. We behandelen met een intensief masker behandeling en een Micro Needling behandeling. Bij de Micro Needling behandeling gaan we het pigment van binnenuit afbreken. Door middel van naaldjes brengen we actieve ingrediënten diep in de huid. Hierdoor wordt dieper gelegen pigment onderhuids aangepakt. De behandeling breekt dieper gelegen pigmentophopingen af. En verstoort daar door het proces dat voor pigmentophopingen zorgt.

Daarnaast is het zeer van belang om de producten voor thuis te gebruiken. Deze werken samen met de behandelingen en versterken daarom elkaars werking. Deze producten hebben een sterk huid verhelderend effect. Dit is daarom een verplicht onderdeel van het behandelconcept. Zij zorgen voor de hoogst haalbare resultaten. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.

Spot Reducer

pigmentvlekken behandelen Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode VorstenboschDe Spot Reducer is een behandeling voor het veilig verwijderen van pigmentvlekjes. Echte spots, maar niet voor grote oppervlaktes. Deze innovatieve methode is geheel veilig. Het kan geen schade aan de huid aanbrengen. U bent daar door binnen no-time verlost van uw pigmentvlekjes!

De Spot Reducer bevriest de spot. Dit gebeurt met behulp van CO2 gas. Binnen enkele seconden worden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, pigment bevattende cellagen tot -27 graden gebracht. De extreme kou laat het water in de cellen en de cel tussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat daar door de cel membranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich daar door los van de celverbinding. Het droogt in en wordt naar boven gebracht. Na 10-14 dagen valt er daarom een korstje af. Een prima behandeling voor het behandelen van bijvoorbeeld ouderdomsvlekjes.

Laser

In ons instituut werken wij daarnaast samen met de huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij is HBO-geschoold en tevens een kwaliteit geregistreerde huidtherapeute. Ook is zij lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Zij werkt met de Elos techniek. Met de Elos techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden. Bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zon schade en zwangerschapsmasker. Maar ook melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam.

Kortom genoeg mogelijkheden om uw pigment goed en veilig te behandelen. Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake!

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP!

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

retinol Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode Vorstenbosch