Pigmentvlekken behandelen, veilig en effectief!

 In Huidproblemen, Huidtherapie, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws

Pigmentvlekken behandelen, wat is er mogelijk?

Pigmentvlekken behandelen wordt steeds meer gedaan en kan op verschillende, veilige manieren.
In ons instituut behandelen we pigmentvlekken op meerdere manieren. Dit doen we doormiddel van gespecialiseerde pigmentbehandelingen van MeLine, de Spot Reducer of de laser. Wat zijn dan precies de verschillen en wanneer doe je welke behandeling? Dat ga ik jullie uitleggen.

MeLine behandelingen

MeLine is een uniek behandelconcept in pigmentvlekken behandelen. Het is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elke huidskleur, soort pigment of lichaamsdeel.

pigmentvlekken behandelen Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode VorstenboschDe behandeling bestaat uit een combinatie van actieve ingrediënten die een sterk gecontroleerde en vernietigende werking heeft op de melanine aanmaak. De behandeling verstoort de pigmentaanmaak en de afstoot van gepigmenteerde cellen wordt versneld. Dit doen we met een intensieve masker behandeling en een Micro Needling behandeling. Bij de Micro Needling behandeling gaan we het pigment van binnenuit afbreken. Actieve ingrediënten worden door middel middel van naaldjes diep in de huid gebracht. Hierdoor wordt dieper gelegen pigment onderhuids aangepakt. De behandeling breekt dieper gelegen pigmentophopingen af en verstoort het proces dat voor pigmentophopingen zorgt.

Daarnaast is het zeer van belang om de producten voor thuis te gebruiken. Deze werken samen met de behandelingen en versterken elkaars werking. Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn een verplicht onderdeel van het behandelconcept. Zij zorgen voor de hoogst haalbare resultaten. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen.

Spot Reducer

pigmentvlekken behandelen Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode VorstenboschDe Spot Reducer is een behandeling voor het veilig verwijderen van pigmentvlekjes. Echte spots, maar niet voor grote oppervlaktes. Deze innovatieve methode is geheel veilig en kan geen schade aan de huid aanbrengen. U bent binnen no-time verlost van uw pigmentvlekjes!

De Spot Reducer bevriest met behulp van CO2 gas binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 graden. De extreme kou laat het water in de cellen en de celtussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zodoende los van de celverbinding, droogt in, wordt naar boven gebracht en valt na 10-14 dagen af.
Een prima behandeling voor het behandelen van b.v. ouderdomsvlekjes.

Laser

In ons instituut werken wij samen met de huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij is HBO-geschoold en een Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeute. Tevens is zij lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Zij werkt met de Elos techniek. Met de Elos techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam.

Kortom genoeg mogelijkheden om uw pigment goed en veilig te behandelen. Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake!

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

botox behandelingen Cosmetisch arts SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode Vorstenboschretinol Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode Vorstenbosch