Pigment en ouderdomsvlekken

Pigment en ouderdomsvlekken bijna iedereen krijgt of heeft hier last van. Pigment is de bruine kleurstof die onze huid aanmaakt bij blootstelling aan de zon. Pigment is bedoeld om de schadelijke straling van de zon te absorberen en onderliggend weefsel te beschermen.

Het belangrijkste pigment is melanine. De cellen die pigment maken, liggen diep in de huid. Hier wordt pigment verpakt in kleine korreltjes, die naar de opperhuid worden verplaatst. Pas als deze korreltjes in de opperhuid zitten, zijn ze zichtbaar.

Soms is de pigmentverdeling in de opperhuid minder mooi omdat de verdeling onregelmatig is. Voorbeelden hiervan zijn sproeten en ouderdomsvlekken. Deze vlekken ontstaan niet alleen op de huid als deze wordt blootgesteld aan de zon, maar soms ook spontaan.
Dit gebeurt vooral bij mensen met een lichte huid.

De belangrijkste oorzaken van de vlekken zijn: blootstelling aan de zon, huidveroudering, ontsteking aan de huid zoals b.v acne, hormonale schommelingen en genetische aanleg. De meeste mensen krijgen de vlekken op de handen en in het gezicht, omdat deze lichaamsdelen veel bloot staan aan de zon. Deze pigmentophopingen zijn niet schadelijk, maar kunnen door de drager als lelijk worden ervaren. Soms is er sprake van schaamte.

De behandeling van pigment en ouderdomsvlekken

We kunnen pigment en ouderdomsvlekken op 2 manieren behandelen, dit kan door middel van de behandeling en producten van Me Line of de Spot Reducer.

Me Line

Me Line is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De zichtbaarheid van pigmentvlekken zoals melasma en zwangerschapsmasker kunnen met Me Line behandelingen en producten tot 95% verdwijnen!

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Het kalmeert de pigmentcellen waardoor ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden. Me Line is een kuur van 4 maanden bestaand uit twee masker behandelingen en een behandeling met microneedling. Daarnaast wordt de behandeling versterkt met thuisproducten (dit is verplicht)

 

Spot Reducer

De Spot Reducer is een behandeling voor het veilig verwijderen van pigmentvlekken. Deze innovatieve methode is geheel veilig en kan geen schade aan de huid aanbrengen.
U bent binnen no-time verlost van uw pigmentvlekken!

De Spot Reducer bevriest met behulp van CO2 gas binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 graden. De extreme kou laat het water in de cellen en de celtussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zicht zodoende los van de celverbinding, droogt in, wordt naar boven gebracht en valt na 10-14 dagen af

 

pigmentvlekken behandelen Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode Vorstenbosch
pigmentvlekken behandelen Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode Vorstenbosch

Wilt u ook verlost worden van die storende pigment en ouderdomsvlekken?

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS