Pigment behandelen? Het kan met MeLine!

 In Huidproblemen, Huidverbetering, Laatste nieuws

Pigment behandelen met MeLine

Pigment behandelen met MeLine vanaf oktober in ons instituut! Steeds meer mensen hebben er last van; pigment. Dit kan zijn in de vorm van ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker of levervlekken. Het komt enorm vaak voor. Mensen zijn tegenwoordig erg gefocust op een mooie egale huid en niet op een zo bruin mogelijke huid. Alleen pigment behandelen kan erg lastig zijn. De behandelingen en producten van MeLine bieden echter een oplossing!

Waarom krijg je pigmentvlekken

Overproductie van melanine als bescherming voor de zon zorgt er voor dat pigment donkerder wordt. Vandaar dat we “verkleuren”. Zo kun je wel zeggen dat de zon probleem nummer 1 is. Niet alleen de zon veroorzaakt de vlekken.
Hormonen zijn namelijk een hele grote boosdoener. Dit kan zijn door gebruik van de pil, hormoonpreparaten, zwangerschap of de overgang. Heb je nu eenmaal de pech dat je er aanleg voor hebt, dan is daar niets anders aan te doen. Belangrijk is het dan om elke dag heel goed te smeren tegen de zon om het te voorkomen. Probeer in de zomer vaak een pet, hoed en zonnebril te dragen. Zo zorgen we dat we de huid zo min mogelijk belasten met de sterke zonnestralen. Maar ook voeding is een belangrijk punt wat betreft pigmentvlekken. Zo voorkomen voldoende magnesium en calcium een verstoorde pigmentaanmaak, pigmentvlekken dus.

pigment behandelen

MeLine is de oplossing voor je pigment!

Het is belangrijk er achter te komen hoe uw pigmentvlekken ontstaan zijn.  Aangeboren en genetisch bepaalde pigmentvlekken zijn namelijk nooit definitief weg te krijgen. Als u ouderdomsvlekken, levervlekken, een zwangerschapsmasker (melasma) of andere pigmentvlekken heeft kunnen we deze prima behandelen.

Door de unieke behandelmethode van MeLine is het mogelijk om gemiddeld 95% van de pigmentvlekken weg te krijgen. Pigment wordt gestimuleerd door verschillende factoren. Een oorzaak kan zijn door hormonen, ontstekingen door een getraumatiseerde huid en door een cellulair probleem. Dit allemaal in combinatie met de zon. De actieve producten van MeLine werken op een huidvriendelijke manier op pigmentvlekken en pakken deze intensief aan.

MeLine is de eerste en tot nu toe enige productlijn welke uiterst gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Het mooie van het merk is dat in de producten de juiste werkstoffen zitten. Deze zorgen dat het proces, hoe een pigmentvlek daadwerkelijk ontstaat te kunnen beïnvloeden. En om uiteindelijk het overtollige pigment via de natuurlijke weg af te voeren. Zo kunnen we de allergrootste, maar ook de allerkleinste pigmentvlekken aanpakken!

 Hoe gaan we te werk?

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst de aanpak van het behandelplan. We maken ook foto’s om de reductie van het pigment te kunnen controleren. Om resultaat te behalen is het verplicht dat u zelf de producten van MeLine thuis gebruikt volgens ons advies.

De kuur bestaat over het algemeen  uit twee soorten behandelingen. Het gaat om een masker behandeling en een behandeling met Micro Needling. Er wordt gestart met een masker behandeling in ons instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. 4 Weken later onderga je een Micro Needling behandeling en 4 weken daarna nogmaals een masker behandeling. Dit is overigens afhankelijk van het soort pigment en het resultaat van de behandeling .

 Resultaten

pigment behandelen
Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. 4 Maanden later kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Na de behandeling gebruik je een nacht product om het resultaat te onderhouden. De behandeling wordt na ongeveer 8 maanden herhaalt. Dit om het pigment te blijven onderdrukken.

Zodra de kuur voorbij is is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen. Wij raden aan om gedurende andere huidbehandelingen altijd de MeLine Night te gebruiken om zo eventueel pigment te onderdrukken.

 

Meer weten over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

voeding bij acne