pH-formula Behandelingen

pH-formula behandelingen zijn gecontroleerde Skin Resurfacings.

pH-formula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten. Zij zijn daarmee de eerste die een combinatie tussen cosmeceuticals
en medische voorschriften samenbrengt. Dit leidt tot geweldige behandelingen voor huidverbetering. Ze hebben een maximale werking
maar ook een minimale belasting van de huid!
Het geeft het hoogst haalbare resultaat voor onze klanten.

pH-formula biedt een breed scala aan producten en daarnaast behandelingen. Het geeft een snel resultaat bij
complexe huidproblemen. Maar uiteraard ook voor langdurig onderhoud en tevens verjonging.

pHfomula behandelingen

SKIN RESURFACING CONCEPT

pH-formula behandelingen zijn gebaseerd op de technologie van cel stimulerende medische werkstoffen. Dit wordt gecombineerd met het concept van gecontroleerde chemische resurfacing. De werking van de gecontroleerde resurfacing is totaal anders dan de klassieke chemische peelings. Peelings veroorzaken voornamelijk vervelling. Terwijl gecontroleerde resurfacing op een actieve manier de celaanmaak
stimuleert in de diverse huidlagen. Hierbij wordt vervelling en ook irritatie vermeden. Daarnaast worden er direct met de peeling ook actieve werkstoffen de huid in gebracht.

pH-formula is dermatologisch ontwikkeld. Het behandelt op een succesvolle manier de diverse huidproblemen. Bijvoorbeeld huidveroudering, hyperpigmentatie, acne en daarnaast ook chronische roodheid.

pH-formula Behandelingen

pH-formula Intensive

INSTANT LIFT

Een zeer mooie intensieve liftende behandeling. Deze geeft de huid meteen een push-up effect. Maar is ook hydraterend en de poriestructuur van de huid zal zichtbaar verfijnen.
Behandelduur  75 min.  Prijs € 89,50

 

SKIN TREATMENT

Een intensief verzorgende en rijke behandeling. De glow van jouw huid zal weer helemaal terug komen. Het gebruik van een maximale conentratie vitamine C geeft glans terug aan je huid. En door het gebruik van Ascobine zuur zal het elastine en het collageen in de huid ook weer worden versterkt.
Behandelduur  75 min.  Prijs € 89,50

 

VITAMIN C TREATMENT

De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.

In de behandeling zit een maximale concentraties Vitamine C verwerkt met een hoog opneembare formule. De formule die de vroege tekenen van huidveroudering maar ook huidbeschadiging grondig aanpakt.

Vitamine C stimuleerd het collageen en elastine in de huid. Maar geeft ook hydratatie aan de huid en beschermd daarnaast de huid. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment. En zorgt daarom  bij regelmatig gebruik voor een egale huidskleur.
Behandelduur  75 min.  Prijs € 89,50

 

PEPTIDE POWER TREATMENT

Een luxe behandeling op basis van peptide. De huid wordt direct gelift en krijgt daarnaast een gezonde uitstraling. Met als resultaat een directe verbetering van het ontstaan van expressie lijntjes. Zoals kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lijntjes rondom de mond en elasticitetisverlies.
Behandelduur  75 min.  Prijs € 89,50

pH-formula Resurfacing

C.R RESURFACING

Chronische roodheid, een gevoelige huid en rosacea
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid. Zoals bijvoorbeeld chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule. Dit om roodheid en ook ontstekingen te verminderen.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 99,50

 

A.C RESURFACING

Voor de huid met een actieve acne.
Een unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions. Deze zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 99,50

 

A.G.E RESURFACING

Bij een huid met tekenenen van veroudering.
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering. Zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid. Maar ook oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 99,50

 

M.E.L.A RESURFACING

Een huid met veel pigmentverstoringen.
De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym. Dit terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld. Hierdoor wordt de natuurlijke afstoot van pigmentcellen bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 99,50

Bent u nog nooit bij SkinFix geweest?

Maak dan eerst een afspraak voor een intake of een intake met kennismakingsbehandeling
zodat wij kennis met u kunnen maken en u met ons!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS