PERMANENTE MAKE UP

Permanente make-up is voor iedereen geschikt, voor zowel vrouwen als mannen. Bent u allergisch  voor reguliere cosmetica? Of heeft u moeite om zelf een mooie en strakke lijn te trekken? Sport u veel of heeft u altijd haast?
Dan is Permanente make up echt iets voor u!

Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes. Of een stralende oogopslag maar ook vollere lippen zijn nú binnen handbereik. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd. Dit zorgt voor een perfect, stralend en langdurig resultaat.

Wat is permanente make up?

Permanente make up is een blijvende pigmentatie van de wenkbrauwen, eyeliner of de lippen. Middels een wegwerp naaldmodule of mesje wordt er pigment in de lederhuid geplaatst. Omdat hier celdeling plaats vind zal de Permanente make up na een aantal jaren vervagen. Daarom is het zaak om dit goed te onderhouden, zo heeft u jaren plezier van uw pigmentatie.

Naast de cosmetische Permanente make up kunt u bij ons ook terecht voor medische pigmentatie.
Zoals een tepelhofpigmentatie of littekencamouflage.

Permanente make up Uden

Bij ons ben je zeker van professionaliteit en kwaliteit

Wij werken samen met Peggy Saris, de drijvende kracht achter Beauty Skinlines. Zij is al meer dan vijftien jaar actief als professioneel Permanent make-up specialiste. Dit doet zij in haar eigen salon en in andere salons/klinieken. Peggy heeft jarenlange expertise en ervaring in het zetten van professionele “natural looking” Permanente make up. Daarnaast werkt ze als docente in binnen- en buitenland. In haar cursussen voor verschillende instellingen wereldwijd, behandelt ze de laatste technieken en trends op hoog niveau.

Peggy is GGD gekeurd. Deze vergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die zich houden aan de strikte GGD hygiëneregels. Zij werkt volgens de strenge landelijke LCHV hygiënerichtlijnen voor Permanente make-up. Hiermee bent u verzekerd van een volledige veilige en hygiënische PMU behandeling.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe lang blijft Permanente make-up aanwezig?
Het woord zegt het eigenlijk al. Over het algemeen blijft Permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit vervaagt echter wel na verloop van tijd. Maar dit is van persoon tot persoon verschillend. Dit heeft te maken met de natuurlijke celvernieuwing. Ook invloed van UV-licht, zuurgraad van de huid en uw afweersysteem zijn van invloed. In de meeste gevallen blijft permanente make-up jarenlang goed zichtbaar.

Doet de behandeling pijn?
Met de nieuwste technieken wordt de behandeling meestal niet als pijnlijk ervaren. Echter niemand die volledig veilig werkt en de veiligste producten gebruikt kan garanderen dat de behandeling geheel pijnloos is. In ieder geval gebruikt Peggy het allernieuwste apparaat van Nouveau Contour. Hierdoor kunnen onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden. Ontspan en verheug u bij voorbaat op het mooie resultaat!

Hoe lang duurt een behandeling?
De gehele behandeling bestaat uit het voorgesprek waarin uw wensen besproken worden. De specialiste gaat voortekenen, de kleurkeuze bepalen en pigmenteren. Zij bespreekt met u de nazorg. Dit duurt ongeveer 1,5 uur.

Kan ik zelf de kleur uitzoeken?
In het voorgesprek mag u aangeven wat uw wensen zijn. Op basis van deze informatie zal Peggy voor uw huidtype de juiste kleur samenstellen.

Kunnen kleur en vorm gegarandeerd worden?
In de meeste gevallen wel. Voordat de pigmentatie start mag u uw wensen kenbaar maken. U bepaald samen met de specialiste kleur en vorm. Het is nog niet voorgekomen dat een kleur of vorm niet mooi gevonden wordt. Voor de pigmentatie wordt namelijk de vorm getekend met een afwasbaar potlood. Pas als alles naar uw wens is wordt met de pigmentatie gestart.

Kan bij permanente make-up ook gewone make-up aangebracht worden?
Ja zeker. Permanente make-up dient om accenten aan te brengen. U bent uiteraard geheel vrij om zelf extra make-up te gebruiken.

Zwelt de huid na de behandeling?
Van zwellingen is met de huidige apparatuur bijna geen sprake meer. De huid spant zich over het algemeen wat. Dit is na een paar uur of hooguit na een dag of 2 weer verdwenen. U kunt gerust gaan werken of autorijden. De delen van uw gelaat die een behandelingen hebben ondergaan zien er soms iets zwaarder en donkerder uit. Maar u bent absoluut heel toonbaar!

Is het eindresultaat direct zichtbaar?
Nee, de eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door natuurlijke celvernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 40% af. Na een periode van 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Indien een nabehandeling noodzakelijk is dan zal er 6 weken aangehouden moeten worden tussen beide behandelingen. Houd daarom rekening met uw vakantieplannen.

Hoe vaak mag ik terugkomen voor een behandeling?
Meestal, in normale gevallen, is één nabehandeling of maximaal twee nabehandelingen noodzakelijk. Dit is ook in de prijs inbegrepen. Uw tevredenheid is de kroon op het werk.

Bestaat er garantie?
Ja, Peggy geeft u garantie voor volle tevredenheid. In de prijs zijn, indien dit noodzakelijk is, één tot maximaal twee nabehandelingen inbegrepen. Meestal is de Permanente make-up na deze nabehandelingen perfect. Maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er nog een nabehandeling noodzakelijk is. Dit zal dan per geval bekeken worden.

Is permanente make-up veilig?
Ja. Peggy werkt uitsluitend volgens zeer strenge hygiëne codes. Uiteraard wordt er voor elke klant bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt. Deze wordt vervolgens vernietigd.

Is er een speciale nazorgbehandeling?
In principe hoeft de huid na het ondergaan van een behandeling Permanente make-up geen speciale behandeling te ondergaan. Teneinde ervoor zorg te dragen dat uw Permanente make-up optimaal zal zijn er nazorgrichtlijnen samengesteld. Deze worden voorafgaand aan de behandeling met u doorgenomen.

Voor het bedrag dat ik uitgeef aan Permanente make-up kan ik heel wat potloodjes kopen….
Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist bij u klaar? Die een haarscherpe eyeliner bij u plaatst, uw wenkbrauwen stileert of uw lippen bijwerkt? Niet alleen thuis, maar ook in de sportschool of tijdens uw vakantie? U begrijpt het al. Het gaat niet alleen om het lijntje of contour, maar het gaat om het totale gemak welk u jarenlang elke dag opnieuw weer ervaart.

Enkele aspecten waarmee u rekening moet houden voor de behandeling
Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u Permanente make-up wilt laten aanbrengen.

  • Kleurintensiteit: om tot een goed resultaat te komen wordt de kleur (op gebieden waar dit kan) aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houd rekening met het feit dat vooral wenkbrauwen de eerste week zichtbaar donkerder kunnen zijn. Pas Permanente make-up daarom niet toe vlak voor een feestje of een belangrijke gebeurtenis
  • Hygiëne: om hygiënische redenen mag u gedurende 8 dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houd daarom rekening met uw vakantieplannen.
  • UV-licht: zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Gedurende 8 dagen mag u geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hierbij geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen.
  • De eerste dagen na de behandeling: direct na het aanbrengen van Permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze verdwijnt echter weer na enkele uren of maximaal 2 dagen. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. U mag ze niet zelf verwijderen, maar ze moeten vanzelf loslaten. Daarom is het af te raden om de eerste dagen uw gelaat op te maken.
HET WERK VAN PEGGY SARIS
Permanente make up
Permanente make up
permanente make up
permanente make up
permanente make up
PRIJSLIJST PERMANENTE MAKE UP

Eyeliner incl. touch up na 6 weken
Bij deze techniek worden strakke eyeliner gezet in de kleur naar keuze
Eyeliner boven € 175,00
Eyeliner onder € 165,00
Eyeliner boven en onder € 295,00
 
Eyeliner advanced incl. touch up na 6 weken
Bij deze techniek worden er brede eyeliners gezet in de kleur naar keuze
€ 250,00
 
Shaded eyeliner incl. touch up na 6 weken
Bij deze techniek worden strakke eyeliners gezet met een zacht uitgeschaduwde rand in dezelfde kleur
Shaded eyleliner onder € 175,00
Shaded eyeliner boven en onder € 325,00
Lashliner incl. touch up na 6 weken
Strakke liner gezet tussen de wimpers in de kleur naar keuze waardoor het lijkt of je vollere wimpers hebt
€ 195,00
 
Guyliner incl. touch up na 6 weken
Eyeliner voor mannen. Zachte liner gezet door middel van het pointillisme in de kleur naar keuze
€ 195,00
 
Wenkbrauwen 3D hairstroke incl. touch up na 6 weken
Haartje voor haartje is het mogelijk om wenkbrauwen te creëren die een driedimensionale uitstraling krijgen
€ 345,00
 
Ombre Brows incl. touch up na 6 weken
Bij deze techniek krijgen de wenkbrauwen een soft en poederig effect
€ 345,00
 
Powder Brows incl. touch up na 6 weken
Bij deze techniek krijgen de wenkbrauwen een krachtige vorm door de schaduwtechniek
€ 345,00
 
Microblading incl. touch up na 6 weken
Hairstrokes en inschaduwen van de wenkbrauwen dmv mesjes in een kleur naar keuze
€ 345,00
 
Lipcontour incl. touch up na 6 weken
De lipcontour wordt versterkt door een mooie strakke lipliner
€ 295,00
 
Lipliner met schaduw incl. touch up na 6 weken
Bij deze techniek wordt de lipliner wat dikker aangezet in de vorm van een schaduw waardoor de lippen optisch voller ogen
€ 450,00
 
Full lips incl. touch up na 6 weken
De lippen worden volledig opgevuld met een kleur naar wens zodat de lippen optisch voller ogen, bleke lippen krijgen een flinke oppepper (3-4 behandelingen)
€ 525,00
 
Medische pigmentatie
(Soms is vergoeding door uw zorgverzekering mogelijk)
Tepelhofpigmentatie € 495,00 tot
€ 600,00
Litteken camouflage In overleg
Bestaande PMU bijwerken
(is per behandeling)
0-3 maanden €   50,00
3-6 maanden €   75,00
6-9 maanden € 100,00
9-12 maanden € 150,00
Na 2 jaar op aanvraag

Wilt u meer weten over permanente make up?
Dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloze PMU Info Intake waarin Peggy al uw vragen beantwoord.
Zij legt u exact uit hoe de behandeling gaat en wat het resultaat kan zijn.
Na deze PMU Info Intake kunt u besluiten of u een afspraak hiervoor wilt inplannen.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS