There is nothing to show here!
Slider with alias pcaskin not found.

PCA SKIN

SMART SKIN SOLUTIONS. Erkend in bekende medische literatuur als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. PCA SKIN, een van de marktleiders en ontwerpers van de nieuwe Jessner peelings formules blijft in Amerika de vertouwde leider binnen de ontwikkeling van milde en toch zeer effectieve, professionele peelings. Vanaf 1 december 2013 nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Al bijna 20 jaar werkt PCA SKIN samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau. PCA SKIN legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverbetering. PCA SKIN is exclusief verkrijgbaar bij getrainde huidspecialisten. VERTROUW OP DE EXPERTS.

PCA SKIN Professionele behandelopties

PCA SKIN professionele behandelingen zijn wetenschappelijk samengesteld om op een milde manier de huid te stimuleren, te verstrakken en te liften. Al meer dan 20 jaar geleden zijn de lichte tot medium diepe peelings ontwikkeld om specifieke resultaten voor uw huid te behalen.

Wetenschappelijk bewezen formules helpen bij het verminderen van oppervlakkige lijntjes, het verbeteren van de huidstructuur, het bestrijden van kleurverschillen, roodheid en het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne vrijwel zonder downtime zoals bij traditionele peelings.

PCA SKIN

PCA SKIN Peels

Aangepaste en verbeterde Jessner peeling
Deze aangepaste en vernieuwde samengestelde formule verwijdert overtollige dode huidcellen, egaliseert en gaat verdere pigmentatie tegen. Deze PCA SKIN peeling helpt bij de genezing van ontstekingen, vermindert talgproductie en verzacht lijntjes zodat de huid een gelijkmatiger en zachte uitstraling krijgt.

TCA
Deze huidvriendelijke en effectieve PCA SKIN peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes zonder het ongemak en de downtime die u hebt bij traditionele TCA peelings. Deze combinaties bevatten diverse ingrediënten om acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te behandelen. De huid wordt ook gehydrateerd en krijgt volume.

Pure Retinol Peel
PCA SKIN Pure Retinol Peel. Dit is een zeer intensieve behandeling voor het behandelen van rimpels, littekens, volumeverlies en pigmentatie. Deze peeling werkt maar liefst 10 weken door, maar na ongeveer 1 week zie je de volume al in je huid. De behandeling mag 1 x per maand worden gegeven en voor een optimaal resultaat adviseren wij u de PCA SKIN producten en een retinol product voor thuis erbij.

Therapeutische maskers

De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren, afhankelijk van de gekozen formule.

 • Hydrateren: Therapeutic Oat Milk Mask
  Dit masker, gebaseerd op havermelk is speciaal samengesteld om alle huidtypes te verzachten en te hydrateren. Het kalmeert en verbetert de huidstructuur.
 • Verfrissend: Therapeutic Papaya Mask
  Dit masker exfolieërt en verfrist de matte huid met als resultaat een gezonde stralende glans. Daarnaast bevat het vochtinbrengende anti-oxidanten die de huid zacht en vochtig houden.
 • Verhelderend: Therapeutic Salicylic Acid Mask
  Samengesteld voor de ontstekingsgevoelige huid. Masker om de huid te kalmeren en een gezonde uitstraling te geven.
 • Vernieuwend: Therapeutic Pumpkin Mask
  Dit masker is een combinatie van exfoliërende pompoen-enzymen en zuiverende ingrediënten. Tevens werkt het als een krachtige anti-oxidant en geeft de huid een mooie glans.

Wij adviseren u graag tijdens een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling
welke mogelijkheden PCA SKIN uw huid zou kunnen bieden!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS