Laat je huid weer stralen!

 In Acne, Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws

 

PCA SKIN Perfecting Peel, laat je huid weer stralen!

PCA SKIN Perfecting Peel de nieuwste peeling van PCA SKIN. Een echte alleskunner op het gebied van huidverbetering. Want wie wil nou niet een huid die er mooi fris uitziet zonder ongelijkmatige huidskleur, fijne lijntjes en rimpels. En zelfs ook de gevoelige huid kunnen we hier perfect mee behandelen.

PCA SKIN Perfecting Peel

 

PCA SKIN Perfecting Peel

De Perfecting Peel is speciaal ontwikkeld als een unieke peeling voor iedere huid, zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, een ontstekingsgevoelige huid en gevoelige huid. Deze milde peeling verbeterd de huidtextuur en corrigeert fijne lijntjes terwijl een gelijkmatige huidskleur wordt gestimuleerd. Deze veelzijdige en huidverhelderende behandeling is een uitstekende oplossing voor een gevoelige huid en zelfs de donkere huid.

 

 

Wat zit er dan precies in de Perfecting Peel?

  • Amandelzuur – Een zuur die van nature voorkomt in bittere amandelen. Het lost de verbindingen op tussen de cellen waardoor de verhoornde cellen makkelijker loslaten. Onderzoek heeft bewezen dat amandelzuur effectief is bij het behandelen van melasma (zwangerschapsmasker) en alle overige soorten hyperpigmentatie, inclusief zonbeschadiging.
  • Melkzuur – Een zuur die van nature voorkomt in melk en suikers. Het is een onderdeel van het zelf hydraterende vermogen van de huid en hydrateert de huid.
  • Indiase Kruisbes – Een plantaardig ingrediënt die een hoog percentage tannines bevat. Hierdoor worden zichtbare tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie verbeterd.
  • Silymarin – Komt voor in de melkdistel en is een krachtige anti-oxidant en ontstekingsremmer. Silymarine biedt een beschermende werking tegen oxidatieve stress.

De Perfecting Peel is een uiterst veilige behandeling die samen met het gebruik van de producten thuis een geweldig resultaat zal geven. Uw huid ziet er stralender en jonger uit!

PCA SKIN Perfecting Peel

Heeft u interesse in deze PCA SKIN behandeling en wilt u samen met ons werken aan echte huidverbetering?
Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvende intake en we vertellen u graag wat voor u de mogelijkheden zijn.

 

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

Quanis Dermafiller