There is nothing to show here!
Slider with alias pca-skin-6-pure-retinol-peel not found.

PCA SKIN BEHANDELINGEN

PCA SKIN behandelingen zijn intensieve huidverbeterende en peelende huidbehandelingen!

PCA SKIN is een echt peelingen merk, dat specifiek ontworpen is om huidverbetering mogelijk te maken. Niet alleen is het gericht op het verjongen van de huid, maar is tevens perfect inzetbaar wanneer u last heeft van huidproblemen. Dat maakt de PCA SKIN behandelingen zo bijzonder.

Krachtige ingrediënten 

In het productassortiment van PCA SKIN vindt u gespecialiseerde serums, reinigers en specials die erop gericht zijn om de huid te verbeteren. Zo bevat deze lijn producten die specifiek ontworpen zijn om overmatige pigmentatie aan te pakken, acne te verminderen, de huid te boosten en tekorten aan te vullen. Zo past er dus altijd een product dat perfect aansluit bij uw wensen en hetgeen dat uw huid nodig heeft. Daarnaast zijn alle zon beschermingsproducten van PCA SKIN goed gekeurd door de Skin Cancer Foundation!

PCA SKIN behandelingen

Ontelbaar veel mogelijkheden bij een PCA SKIN Behandeling! 

In het behandelconcept van PCA Skin kunnen we vrijwel eindeloos combineren. Dit zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van PCA SKIN behandelingen die perfect aansluiten bij uw huid.

Bij SkinFix onderscheiden we verschillende PCA SKIN Behandelingen;

PCA SKIN ACNE DETOX TREATMENT

Zeer effectieve acne behandeling waarin we oneffenheden zoals puistjes, mee-eters en talgpropjes verwijderen, voor een ontstekingsvrije en gladdere huid.
Deze behandeling kan evt. vergoed worden door uw zorgverzekering!

Behandeltijd 30 min.  

PCA SKIN OXY BOOSTER TREATMENT

Dit product met anti-oxidanten neutraliseert vrije radicalen die schadelijk zijn voor de huid, zoals slechte eetgewoonten, roken en overmatige blootstelling aan de zon. Het helpt tevens om de gezonde huid te behouden en verslapte en gestresste huid er weer jonger uit te laten zien. Oxidatie en stress zijn de meest bijdragende factoren bij huidveroudering. Deze behandeling stimuleert de zuurstof toevoer en de bloedcirculatie in de huid, waardoor de doffe, vale en stresste huid verandert in een gezonde en stralend huid. Een ware boost!

Behandeltijd 60 min.  

PCA SKIN PEEL TREATMENT

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien.

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid.

Behandelduur 60 min.  

PCA SKIN THERAPEUTIC TREATMENT

De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren, afhankelijk van de gekozen formule en uw huidbeeld;

 • Hydrateren: Therapeutic Oat Milk Mask
  Hydraterend, kalmeert en verbetert de huidstructuur
 • Verfrissend: Therapeutic Papaya Mask
  Exfolieërt en verfrist de matte huid met als resultaat een gezonde stralende glans
 • Verhelderend: Therapeutic Salicylic Acid Mask
  Voor de ontstekingsgevoelige huid, om de huid te kalmeren en een gezonde uitstraling te geven
 • Vernieuwend: Therapeutic Pumpkin Mask
  Krachtige anti-oxidant, geeft de huid een mooie glans

Behandelduur 60 min. 

PCA SKIN COMBI TREATMENT

Deze behandeling is een combinatie van de effectieve peelings en de therapeutische maskers. Deze combinatie biedt uw huid een intensieve huidverbetering zonder een lange hersteltijd. Dus ook zeker in de zomermaanden of als u naar de zon gaat is deze behandeling zeer geschikt!

Behandelduur 60 min.  

PCA SKIN PURE RETINOL PEEL

Pure Retinol Peel 4% of 6% behandeld op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, rokershuid en de huid met zonbeschadiging. De meest geschikte kandidaat voor deze behandeling is een normale huid met een goede weerstand die rimpelvorming, zonbeschadiging of acne littekens heeft. Het toevoegen van Intensive Retinol Treatment in de weken na de behandeling ondersteunt het verhelderen van de huid en stimuleert de celdeling en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het algehele resultaat is een betere huidskleur met volume, die straalt van gezondheid.

Behandeltijd 60 min. 

Bent u nog nooit bij SkinFix geweest?

Maak dan eerst een afspraak voor een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling
zodat wij kennis met u kunnen maken en u met ons!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS