NIMUE

Nimue Skin Technology is de nieuwste generatie derma-cosmeceutische huidverbeteringsproducten met een direct resultaat!

Het gebruik van traditionele schoonheidsproducten geven vaak niet het gewenste resultaat.
Een cosmeceutical daar in tegen behandelt de schade in of op de huid effectief en creëert een gezonde huid door actieve huidverjonging (rejuvenation).

Nimue staat bekend om haar innovaties, resultaten en formules gebaseerd op de effectieve combinatie, concentratie en sterkte van AHA’s. Daarnaast zijn de producten vrij van toegevoegde geurstoffen, lanoline, minerale oliën, parabenen en schurende middelen en worden ze niet getest op dieren.

De producten bevatten buitengewone actieve ingrediënten die in synergie geformuleerd worden met wetenschappelijk bewezen delivery systems. Deze delivery systems hebben het vermogen om de werkstoffen in een stabiele en actieve vorm de huid in te krijgen.

Nimue Behandelfilosofie

De Nimue Derma-cosmeceutical behandelfilosofie is gebaseerd op vier behandelprincipes. De actieve ingrediënten dragen bij aan deze processen in de huid. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om de oorzaak van het huidprobleem te behandelen en niet enkel de symptomen!

4 Behandelprincipes

  • Verjonging – Ingrediënten die de natuurlijke fysiologische functie van de huid zodanig beïnvloeden dat de celdeling genormaliseerd wordt
  • Herstel – Ingrediënten die de disbalans in de huid hersteld
  • Anti-Oxidanten – Ingrediënten die de negatieve effecten van vrije radicalen vernietigen of neutraliseren
  • Zonbescherming – Zonnefilters en high-tech ingrediënten die de negatieve effecten van UV stralen verminderen of voorkomen
NIMUE

Basic
Alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat voorop staat. Tijdens een Basic behandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling.
Dankzij de unieke combinatie van anti-oxydanten en herstellende werkstoffen wordt de huid geherstructureerd en straal hij van gezondheid!

Huidverjonging
Een actieve verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde,  problematische of gevoelige huid.
Een zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Huidproblemen
Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan.
Nimue is gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.
Dankzij actieve ingrediënten vanuit de farmacie wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat de huidproblemen zich genezen en herstellen.

4 Unieke Huidclassificaties

Nimue biedt sterke oplossingen voor diverse huidcondities;

  • Environmentally Damaged Skin – Beschadigde huid door externe factoren
  • Hyperpigmented Skin – Huid met pigmentvlekken
  • Problematic Skin – Onzuivere probleemhuid
  • Interactive range – Huid die uit balans is door ziekte, medicatie of stress, gevoelige of hyper gevoelige huid

Wij adviseren u graag tijdens een intake of een intake met een kennismakingsbehandeling
welke mogelijkheden Nimue uw huid zou kunnen bieden!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS