NIMUE BEHANDELINGEN

NIMUE behandelingen ter verbetering van de huid en probleem oplossend!

Wanneer u kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue krijgt u eerst een kennismakingsgesprek en huidscan.
Hierin wordt aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld.

Bij de eerste behandeling gaan we eerst uw huid in balans brengen. Dit omdat bij een huidprobleem de huid uit balans is.
Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling met actieve ingrediënten de huid nodig heeft.
En daarnaast uiteraard  welke producten u het beste thuis kunt gaan gebruiken.

Met een goede samenwerking tussen onze behandelingen en de producten voor thuis krijgt u uiteraard het beste
en mooiste resultaat. Dat resulteert in een gestimuleerde, geactiveerde en een structureel verbeterde huid!

LET OP:

Nimue behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen.
We hebben hier een onderscheid in gemaakt in Mild, Medium, Strong en Intensive.

 • MILD behandelingen zijn om mee te starten.
 • MEDIUM behandelingen zullen net iets intensiever zijn, maar hierdoor dus nog meer resultaat geven.
 • INTENSIVE en STRONG behandelingen zijn geen start behandelingen. Daarom deze zullen pas uitgevoerd kunnen worden bij het al eerder zijn ondergaan van NIMUE behandelingen. En uiteraard het gebruik van de thuisproducten.

NIMUE BEHANDELINGEN

NIMUE MILD

NIMUE CORE 

Een verzorgende basisbehandeling. Waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.
Behandelduur 45 min.  Prijs € 60,- 

 

NIMUE SUPPORT 

De SUPPORT behandeling gaat net even verder dan waar de CORE behandeling stopt. Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.
Behandelduur 60 min.  Prijs € 70,-

NIMUE MEDIUM

NIMUE DELUXE

Een luxe behandeling. Behalve het reinigen en peelen wordt de huid eveneens voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 89,-

 

NIMUE GLYCOL 35% 

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht. Het rijke en romige super hydrating mask zorgt voor comfort en verzadiging van de huid.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 89,-

 

NIMUE HYALURONIC ULTRA FILLER

Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans hersteld en de stofwisseling geoptimaliseerd.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 89,-

 

NIMUE THERMAL DETOX PEEL

Deze 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme heeft ontwikkeld. De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 89,-

NIMUE STRONG

NIMUE SKIN RESURFACING COMPLEX SRC™ 

De NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

Deze behandelingen kunnen we onderverdelen in 3 categorieën;

 • Hyperpigmented Skin – pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.
  Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.
 • Problematic Skin – onzuiverheden en acne.
  Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen. Deze werken ontstekingsremmend en ondersteunen de genezing van acne. Ook ideaal voor de glimmende huid.
  Deze behandeling kan evt. vergoed worden door uw zorgverzekering!
 • Environmentally Damaged Skin – fijne lijntjes, rimpels, ruwe huid, door de zonbeschadigde huid, droge, vochtarme huid, dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit.
  Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

Behandelduur 75 min.  Prijs € 109,-

NIMUE INTENSE

NIMUE PEEL INTENSE 

Deze peeling werkt diep in op de huid, en zorgt voor een intensieve verwijdering van de dode huidcellen. De huid geeft vervolgens als reactie een versnelt proces van collageen aanmaak en de aanmaak van jonge huidcellen.

Deze behandeling is zeer geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, een vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties.

Het resultaat: Een huid die in een betere conditie komt. Zoals een verbeterde huidstructuur, poriën worden fijner, pigmentvlekken worden minder en ook littekens verzachten.

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!
Behandelduur 75 min.  Prijs € 99,-

 

NIMUE SMART RESURFACER

Intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met de Peel Intense, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties.
Behandelduur 75 min.  Prijs € 99,-

Bent u nog nooit bij SkinFix geweest?

Maak dan eerst een afspraak voor een intake of een intake incl. kennismakingsbehandeling
zodat wij kennis met u kunnen maken en u met ons!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS