Microneedling geeft echte huidverbetering!

 In Acne, Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws, Overig

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij we doormiddel van vibrerende naaldjes kleine kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor is het mogelijk om makkelijker werkstoffen zoals hyaluronzuur op de juiste plaats in de huid te krijgen. Daarnaast zorgen we er zeer gecontroleerd voor dat de huidfuncties weer geactiveerd worden, de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke celdeling wordt gestimuleerd.  Er ontstaat een gecontroleerde ontstekingsreactie die er voor zorgt dat je huid zich gaat herstellen en de collageen- en elastinevezels worden gestimuleerd. De huid heeft een onmiddelijke opvulling en verfijning.

Wat kunnen we behandelen met microneedling?

  • Rimples
  • Verlies van spankracht en elasticiteit
  • Verlies van contouren
  • Vermoeide huid die regeneratie nodig heeft
  • Slecht doorbloede huid
  • Rokershuid
  • Atrofische huid
  • Onregelmatige huid
  • Huid met grove poriën
  • Acnelittekens

De behandeling

Door dat we tijdens een microneedling behandeling de huid flink gaan stimuleren, gaat de huid mooi rood kleuren. De behandeling kan wat gevoelig zijn maar toch kan deze perfect gecombineerd worden met speciale maskers of zelfs een peeling.

Na de behandeling is het natuurlijk belangrijk om de huid goed te verzorgen, hij is gevoelig en kan wat schilferig zijn. Dit doen we met een voedende crème en uiteraard een zonbescherming. De huid is na de behandeling namelijk veel gevoeliger voor de zon, dus een hoge SPF is een must.

Het is belangrijk om tot 48 uur na de behandeling niet te sporten of een sauna te bezoeken, kortom vermijd warmte ontwikkeling.

Hoewel microneedling niet of nauwelijks gepaard gaat met complicaties, kan de huid na afloop van de behandeling wat gaan zwellen. Daarnaast kan de huid de eerste 24 uur wat jeukerig, schilferig en rood zijn. Maar dit hersteld vlot na een goede nazorg.

microneedlingHet resultaat

Na de eerste behandeling ziet de huid er na een aantal dagen meteen mooi gladder en frisser uit. Wil je nu echt een langer effect dan adviseren wij een kuur van 4-6 keer om de twee weken. Natuurlijk is het ook hartstikke mooi om de behandeling eenmalig te doen als een boost voor je huid.

Meer weten over deze behandeling?

Maak dan HIER geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult of bel ons!

 

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

natuurlijke cosmetica