There is nothing to show here!
Slider with alias microdermabrasie not found.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een prachtige peel behandeling! Wanneer u constateert dat uw huid niet meer zo glad of fit is, hebben wij de perfecte oplossing voor u; de Micro Cellular Peeler en Sonic. Microdermabrasie is een effectieve peeling van de huid. Door het doelgericht weghalen van de afgestorven huidcellen door middel van aluminiumoxide-kristallen gaan nieuwe huidcellen afgestorven cellen vervangen. Microdermabrasie kan ingezet worden bij veel soorten huidproblemen:

  • Fijne lijntjes
  • Onregelmatigheden
  • Acne littekens
  • Een vermoeide slecht doorbloedde huid

Met behulp van een vacuümpomp worden fijne kristallen uit een kristalreservoir via het handstuk op de huid gebracht. Bij het neerkomen van de kristallen op de huid, worden huidcellen weggehaald. De kristallen worden dan vervolgens samen met de losgemaakte huidcellen afgezogen en in het reservoir voor oude kristallen geloosd.

Na de behandeling kunnen tijdelijk een gevoel van droogte, roodkleuringen en lichte punt bloedingen in het weefsel optreden. Dit neem echter binnen 24 uur weer af. Omdat we de huid erg intensief behandelt hebben is het erg belangrijk om na de behandeling of tijdens de kuur een door ons geadviseerde crème te gebruiken met een hoge SPF.

Hoe verloopt de Microdermabrasie behandeling?

Nadat we een uitgebreide huidanalyse met huidscan hebben gedaan en de conditie van uw huid hebben bepaald gaan we de behandeling/behandelingskuur  met daarbij de verzorgingsproducten voor thuis individueel op uw huidbeeld en wensen afstemmen om zo een optimaal resultaat te bereiken. De microdermabrasie geeft uw huid de impuls om vanuit de diepte te gaan herstellen en de speciale producten voor thuis ondersteunen dit proces op optimale wijze voor een geweldig resultaat.

Heeft u interesse in deze behandeling maak dan een afspraak voor een huidanalyse.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS