MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALISTe Dermatologie

Een Medisch Schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in het bieden van verantwoorde huidzorg. Dit allemaal volgens medische richtlijnen. Je kan dit herkennen aan het kwaliteitslabel
Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten krijgen dit kwaliteitslabel pas toegekend nadat ze de basis-, vervolgopleiding en tevens de HBO geaccrediteerde Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten succesvol hebben afgerond. Er vindt regelmatig een verplichte nascholing plaatst op bekwaamheid. Daarnaast worden ook nauwlettend alle actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied dermatologie gevolgd.

Kwaliteitskeurmerk voor de beste zorg

Het officiële kwaliteitskeurmerk betekent dat de Medisch Schoonheidsspecialiste onafhankelijk is opgeleid. Dit allemaal volgens de medische richtlijnen van gespecialiseerde huidbehandelingen. Daarnaast heeft de specialiste een belangrijke signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen. Dit door een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen. Daarom kan er op professionele wijze een doorverwijzing plaatsvinden naar een huisarts. Vanuit de huisarts kan men doorgestuurd worden naar een dermatoloog voor eventueel verder onderzoek of behandeling.

Een Medisch Schoonheidsspecialiste kan diverse specialistische huidbehandelingen toepassen. Waaronder acné, overbeharing en camouflage. Ook het verantwoord kiezen van de juiste producten is een belangrijk onderdeel van een goede huidzorg. We zijn zeer intensief getraind op het gebied van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Maar ook met het werken met specialistische apparatuur. Dit allemaal samen zorgt er voor dat we je kunnen helpen naar een mooie, maar ook gezonde huid.

Medisch Schoonheidsspecialiste

Wat maakt een Medisch Schoonheidsspecialiste anders?

Als Medisch Schoonheidsspecialiste beschikken we over een specifieke deskundigheid van de medische aspecten van de huid. We zijn geoefend in dermatologische kennis. En daarom in staat om huidproblemen te analyseren en vroegtijdig te signaleren.
Om die reden zijn cliënten bij ons in vakkundige handen.
Ook voor huidverjonging en het tegengaan van huidveroudering kan je bij ons terecht.

 

Alle medisch schoonheidsspecialisten zijn geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl

Bent u nog nooit bij SkinFix geweest?

Maak dan eerst een afspraak voor een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling.
Zodat wij kennis met u kunnen maken en u met ons!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS