MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALISTE DERMATOLOGIE®

Een Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie® is gespecialiseerd in het bieden van verantwoorde huidzorg. Dit allemaal volgens medische richtlijnen. Je kan dit herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten krijgen dit kwaliteitslabel pas toegekend nadat ze de basis-, vervolgopleiding en tevens de HBO geaccrediteerde Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten succesvol hebben afgerond. Er vindt regelmatig een verplichte nascholing plaatst op bekwaamheid. Daarnaast worden ook nauwlettend alle actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied dermatologie gevolgd.

Kwaliteitskeurmerk voor de beste zorg

Het officiële kwaliteitskeurmerk betekent dat de Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie® onafhankelijk is opgeleid. Dit allemaal volgens de medische richtlijnen van gespecialiseerde huidbehandelingen. Daarnaast heeft de specialiste een belangrijke signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen. Dit door een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen. Daarom kan er op professionele wijze een doorverwijzing plaatsvinden naar een huisarts. Vanuit de huisarts kan men doorgestuurd worden naar een dermatoloog. Dit voor eventueel verder onderzoek of daarnaast ook een behandeling.

Een Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie kan diverse specialistische huidbehandelingen toepassen. Waaronder acné, overbeharing en camouflage. Ook het verantwoord kiezen van de juiste producten is tevens een belangrijk onderdeel van een goede huidzorg. We zijn zeer intensief getraind op het gebied van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Maar ook met het werken met specialistische apparatuur. Dit allemaal samen zorgt er voor dat we je kunnen helpen naar een mooie, maar daarnaast ook gezonde huid.

Medisch Schoonheidsspecialiste

Wat maakt een Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie® anders?

Als Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie® beschikken we over een specifieke deskundigheid. Deze zijn gericht op de medische aspecten van de huid.
We zijn geoefend in dermatologische kennis. En daarom in staat om huidproblemen
te analyseren en ook vroegtijdig te signaleren.
Om die reden zijn cliënten bij ons in vakkundige handen.
Ook voor huidverjonging en tevens het tegengaan van
huidveroudering kan je bij ons terecht.

 

Alle medisch schoonheidsspecialisten Dermatologie® zijn geregistreerd op
www.medisch-schoonheidsspecialist.nl

Bent u nog nooit bij SkinFix geweest?

Maak dan eerst een afspraak voor een intake met huidscan.
Zodat wij kennis met u kunnen maken en u met ons!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS