MELINE BEHANDELINGEN

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct
of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor alle huidtype, pigmentsoort of lichaamsdeel.
De zichtbaarheid van pigmentvlekken zoals melasma en zwangerschapsmasker kunnen met
MeLine behandelingen en producten tot 95% verdwijnen!

De MeLine is ontwikkeld door Fernando Bouffard, een internationaal erkend specialist op het gebied
van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie.
Geen concept is vergelijkbaar dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.

Me Line

Wat doet MeLine?

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.

Heeft u interesse maak dan een afspraak voor een intake.
Tijdens  deze afspraak wordt er samen met u een behandelplan opgesteld.

MeLine Behandeltraject

De MeLine is een kuur van 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee masker behandelingen en een behandeling met microneedling. Daarnaast wordt de behandeling versterkt met de producten voor thuis (dit is verplicht)

Er wordt gestart met een masker behandeling in ons instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. Na 2 weken onderga je een microneedling behandeling en 2 weken daarna nogmaals een masker behandeling.

Na de behandelingen & bijwerkingen

Na de therapeutische masker behandeling in onze kliniek komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren en daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag je niet in de zon. Ook draag je dagelijks een SPF 50+.

De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF van de MeLine lijn.

Resultaten

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Na de behandeling gebruik je een nacht product om het resultaat te onderhouden en na 8 maanden kan de MeLine behandeling indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen. Wij raden aan om gedurende andere huidbehandelingen altijd de MeLine te gebruiken om zo eventueel pigment te onderdrukken.

Me Line
0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS