LIPPEN OPVULLEN IN VOLKEL UDEN BIJ SKINFIX

Altijd al vollere lippen willen hebben?
Voor een behandeling van lippen opvullen in Volkel Uden bent u bij SkinFix aan het juiste adres. Wij werken samen met een gespecialiseerde NVCG cosmetisch arts, Dr. Anke Hoogers-Leufkens.

Rimpeltjes bij de lippen
Bij iedere levensfase veranderen de lippen. Zo worden de lippen tijdens de overgang dunner. Daarnaast kunnen er meer rimpeltjes zichtbaar worden. Dit wordt bijvoorbeeld vaak veroorzaakt door roken. Deze lijntjes kunnen bij ons behandelt worden. Zo voorkom we dat uw lippenstift doorloopt in deze lijntjes.

Vollere lippen
Door uw smalle lippen op te vullen kunnen wij u een mooiere glimlach bezorgen. Ook kunnen we asymmetrie bij lippen behandelen. Onze focus ligt op vollere en natuurlijk ogende lippen.

Botox

OVER ONZE BEHANDELING

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van fillers die bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Met een naald worden de fillers in de lippen gespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en uw lippen voller lijken. De behandeling duurt gemiddeld slechts  15 minuten.

Na de behandeling

Een filler-behandeling voor de lippen heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwellingen en wat rode plekken. In een enkel geval kunt u last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen al weer binnen een paar dagen. Het effect van de behandeling zal zichtbaar zijn als eventuele zwellingen zijn verdwenen.

Het resultaat van de filler is langdurig: gemiddeld 10 maanden.

Kosten

De kosten van een filler-behandeling voor de lippen zijn afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid vulstof en het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de behandeling zijn bepalend voor de prijs. U wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met u besproken wat uw wensen zijn en de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Veel gestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

De lippen zijn vaak wat gevoeliger, maar door het gebruik van de canule is de behandeling minder pijnlijk. Vanzelfsprekend zal de ene cliënt er minder last van hebben dan de ander, afhankelijk van hoe gevoelig iemand is. Er is een mogelijkheid om voor de filler-behandeling een verdovende crème aan te brengen. Dit kunt u van te voren met de arts overleggen.

Is de behandeling veilig?

Alle materialen en technieken zijn uitvoerig getest en de behandelingen voldoen daarmee aan de internationale cosmetische voorwaarden. U mag dus verwachten dat de behandelingen met fillers veilig en betrouwbaar zijn. Bij vragen of twijfel kunt u altijd voor een geheel vrijblijvend en gratis consult komen.

Moet ik herstellen na een behandeling of kan ik gelijk weer aan de slag?

Hoewel de lippen nog wel even gevoelig blijven, kunt u gerust uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. In sommige gevallen kan er sprake zijn van rode vlekken, blauwe plekken en lichte zwellingen. Deze zullen echter weer snel verdwijnen. Voorzichtigheid met uw huid is uiteraard wel geboden.

Kan ik lipvergrotende lipgloss gebruiken na het opvullen van de lippen?

Dit wordt ten strengste afgeraden. De stoffen in een lipvergrotende lipgloss zorgen dat de filler erg snel afgebroken wordt.

Meer weten over lippen opvullen in Volkel Uden?
Neem gerust contact met ons op!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS