Kennis maken met ons?

Bent u nog nooit in ons instituut geweest?
Boek dan een Meet & Treat kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met uw huid en u kennis kunt maken met ons!

Iedereen heeft een andere huid. Maar welk huidtype heeft u nu eigenlijk? Gebruikt u thuis de juiste producten? Brengen de producten die u nu gebruikt niet het resultaat wat u graag wilt? Uw huid is onrustig en u weet niet waarom en wat u daar aan kan doen?

Dit zijn vragen die wij als huidspecialist vaak te horen krijgen. Geen enkele huid is hetzelfde en elke huid verdient het beste! Daarom is het erg belangrijk om alvorens we een huidbehandeling starten samen te gaan bekijken wat uw wensen zijn, wat u zelf waarneemt, welke producten u reeds gebruikt en of er eventuele medische redenen zijn voor de conditie van uw huid. Hierdoor kunnen wij samen het beste uit uw huid halen.

Kennismakingsbehandeling

Wat doen we bij een kennismakingsbehandeling?

Tijdens de kennismakingsbehandeling gaan wij eerst uw huid bekijken met de Derma Visualizer, waarna we een korte behandeling bij u doen om de huid kennis te laten maken met onze producten.

Derma Visualizer

De Derma Visualizer is een moderne, hoge resolutie camera met 80-voudige zoom en maakt sterk vergrote beeldweergaven mogelijk voor de optimale visualisatie van huidproblemen en huidverschijnselen. Tijdens de analyse kan u met ons meekijken op het scherm om zo ook zelf een duidelijk beeld van uw huid te krijgen.

Kennismakingsbehandeling

Wat wordt er gemeten tijdens de huidanalyse?

 • Vetgehalte  van de huid
  Toont het vetgehalte en visualiseert de activiteit van de talgklieren.
 • Afschilferingsgraad van de bovenste hoornlaag
  Kleine huidschilfers verraden hoe de huid met vocht verzorgd is, en hoe ze u beschermt.
 • Poriën
  Analyseert de grootte en gelijkmatigheid van de poriën.
 • Vlekken
  Legt pigmentafwijkingen vast en maakt de dieper liggende vlekkenstructuur zichtbaar en geeft zo een duidelijk beeld hoe de pigmentatie in de loop van de tijd mogelijk kan gaan vergroten.
 • Rimpels
  Meet de diepte van de rimpels.

Als we al deze informatie verzameld hebben kunnen we een balans opmaken.
Een huidanalyse op maat is een feit!

Na de korte huidbehandeling adviseren wij u graag welke behandelingen en  producten voor thuis perfect bij uw huid passen om zo samen een optimaal resultaat te bereiken; een mooie verbeterde, verzorgde en stralende huid!

Kosten Meet & Treat (Kennismakingsbehandeling, intake, huidcoaching & huidscan)  € 49,50

Start typing and press Enter to search