Nimue behandelingen

KENNIS MAKEN MET ONS?

Bent u nog nooit in ons instituut geweest?
Boek dan een Meet & Treat kennismakingsbehandeling, zodat wij
kennis kunnen maken met uw huid en u kennis kunt maken met ons!

Iedereen heeft een andere huid. Maar welk huidtype heeft u nu eigenlijk? Gebruikt u thuis de juiste producten? Brengen de producten die u nu gebruikt niet het resultaat wat u graag wilt? Uw huid is onrustig en u weet niet waarom en wat u daar aan kan doen?

Dit zijn vragen die wij als huidspecialist vaak te horen krijgen. Geen enkele huid is hetzelfde en elke huid verdient het beste! Daarom is het erg belangrijk om alvorens we een huidbehandeling starten samen te gaan bekijken wat uw wensen zijn, wat u zelf waarneemt, welke producten u reeds gebruikt en of er eventuele medische redenen zijn voor de conditie van uw huid.
Hierdoor kunnen wij samen het beste uit uw huid halen.

Wat kunt u verwachten tijdens een Meet & Treat?

Tijdens een Meet & Treat kennismakingsbehandeling starten wij met een uitgebreide huidscan. We maken foto’s met 3 soorten belichting; RGB, UV en gepolariseerd licht. Hieruit komen 10 verschillende foto’s waarop we goed de conditie van je huid kunnen zien. Tijdens een kort gesprek bespreken we onder andere uw gezondheid, behandelgeschiedenis en wat uw wensen zijn. Hierbij is het van belang om geen belangrijke informatie betreffende medicatie, allergieën e.d. achterwege te laten. Deze kunnen van invloed zijn op de behandeling en dus ook op uw huid.

Wij maken voor en na foto’s van de huid voor de dossiervorming en om het verloop van de behandelingen te blijven volgen. Naast de kennismakingsbehandeling geven we begeleiding en coaching over de producten voor thuisgebruik. Na de behandeling gaat u een behandelkit voor thuis gebruiken. Na minimaal twee weken kan pas de eerste echte behandeling ingezet worden.

Kennismakingsbehandeling
HOME

De behandeling

De kennismakingsbehandeling wordt in overleg met u afgestemd op uw huidbeeld en huidconditie. Zo kunnen we u tijdens de kennismakingsbehandeling kennis laten maken met onze producten. In deze behandeling geven wij u de best mogelijke adviezen die haalbaar zijn, ook kan dat eventueel indien nodig, met samenwerking van de huidtherapeute van Cosmetique Totalecosmetisch arts van Annebeth Kroeskop B.V of onze PMU Specialiste van Beauty Skinlines.

In ons instituut werken wij met de therapeutische producten van pHformula, NIMUEMe Line en Thoclor. Daarnaast hebben wij de voedingssupplementen van ScKIN Nutrition om de huid ook van binnenuit te verbeteren. Deze producten treft u alleen aan in gekwalificeerde instituten. Met deze producten zijn wij in staat om bij een gezonde huid cosmetische problemen en/of huidaandoeningen te behandelen.

Na de behandeling voorzien wij u graag van product advies om uw behandeling te ondersteunen en zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

Kosten Meet & Treat (Kennismakingsbehandeling, intake & huidcoaching )  € 70,-

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS