Kalknagels

Kalknagels, wat zijn dat eigenlijk? Kalknagels, ook wel schimmelnagels genoemd, zijn nagels die last hebben van een aandoening waarbij een schimmel in de nagel zit. Kalknagels zien er vooral niet erg aantrekkelijk uit. De nagel ziet er dikker en kalkachtig uit. Dit komt omdat de schimmel onder de nagel kruipt.

BEHANDELING VAN KALKNAGELS

Eindelijk is er een echte oplossing om dit tegen te gaan. Onze huidtherapeute van Cosmetique Total kan dit perfect behandelen met de laser. Het laseren van de kalknagels met de ELOS methode zorgt ervoor dat de schimmel in een mum van tijd verdwijnt. Combineer de behandeling met anti-schimmelcrème  en u heeft na een aantal maanden weer schimmelvrije nagels. Het is belangrijk om meerdere laserbehandelingen in een redelijk korte tijd te ondergaan om de nagel zo goed mogelijk te behandelen. Wanneer de behandelingen om de drie weken herhaald worden, is uw kalknagel vaak na drie behandelingen al definitief weg. U loopt deze zomer weer heerlijk ongeëerd op uw slippers!

WERKING LASERBEHANDELING 

Cosmetique Totale gebruikt voor het laseren de Elos technologie. De schimmel wordt door middel van licht- en radiofrequentie aangepakt waardoor de schimmel geen kans meer krijgt om zich te ontwikkelen. Zo lossen uw schimmelnagels gauw op en worden de nagelbedden weer gezond roze. En kan u weer met uw mooie nagels en voeten naar buiten.

DOET EEN KALKNAGEL BEHANDELING PIJN?

De behandeling voelt aan als meerdere gemene prikjes. De behandeling zelf duurt gelukkig maar een paar minuten, afhankelijk van hoeveel nagels er zijn aangedaan.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET LASEREN VAN KALKNAGELS?

De kosten voor een laserbehandeling bedraagt per behandeling slechts €70,- voor één voet en €105,- voor twee voeten.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS