IPL / LASER ONTHAREN

IPL/Laser ontharen doen wij bij SkinFix in samenwerking met de Huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij werken met de allernieuwste apparatuur. Zowel laser, ipl als radiofrequente behandelingen zijn mogelijk. Alle huidtherapeuten zijn HBO-geschoold, kwaliteitsgeregistreerd en lid van de NVH. Ze volgen doorlopend cursussen en trainingen. De kennis is actueel.
Kortom u bent in vertrouwde handen. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het vaak mogelijk dat uw behandeling wordt vergoed!

Welke behandeling past bij mij?

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van uw haren en huidtype.

Wat is nu eigenlijk de allerbeste laser/ipl ontharen behandeling? Dat is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met uw haarkleur, haar dikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeute werkt met verschillende methodes. Ze kan exact vaststellen wat de beste ontharingsbehandeling voor u is, nadat zij uw huid en haren heeft gezien en beoordeeld. Met meerdere technieken in huis, bent u dan ook echt verzekerd van de beste keuze.

Laser ontharen en IPL ontharen zijn verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u een heerlijk gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing.
Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Grijze, rode en blonde haren verwijderen nu ook mogelijk!

Een traditionele laser of ipl kan géén lichte, blonde en grijze haren behandelen. Gelukkig is dit met nieuwe generatie ontharingstechnieken zoals de unieke Elos Methode of krachtige Alexandrite laser wel mogelijk. Deze technieken zijn speciaal ontworpen om stugge, witte en grijze haren of lichtgepigmenteerde blonde en rode haren te verwijderen.

IPL/Laser Ontharen ook voor mannen!

Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger met minder haar op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Heeft u last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.
Ontstoken en ingegroeide haren ontstaan helaas veel in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!

IPL/Laser Ontharen op een donkere huid

Ontharen op een getinte tot zeer donkere huid vereist specifieke kennis en gedegen apparatuur. De Elos DiodeLaser en Nd:YAG 1064nm laser zijn volgens de wetenschappelijke literatuur het meest veilig op een gepigmenteerde huid, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Dat komt omdat zij gebruik maken van een langere golflengte, waardoor laserontharen nog beter is afgestemd op de donkere huid.

Vergoeding door uw zorgverzekering mogelijk!

Het laser ontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Al onze huidtherapeuten zijn Direct Toegankelijk, soms is er een extra verwijsbrief van uw huisarts nodig. Bij ons wordt u altijd geholpen door een kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeut (lid NVH). Lees meer over vergoedingen van definitief ontharen.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS