Intake & Huidscan

Bent u nog nooit in ons instituut geweest?
Boek dan een intake & huidscan en meet us. Zo kunnen wij
kennis maken met uw huid en u kunt kennis kunt maken met ons!

Iedereen heeft een andere huid. Maar welk huidtype heeft u nu eigenlijk? Gebruikt u thuis de juiste producten? Brengen de producten die u nu gebruikt niet het resultaat wat u graag wilt? Uw huid is onrustig en u weet niet waarom en wat u daar aan kan doen?

Dit zijn vragen die wij als huidspecialist vaak te horen krijgen. Geen enkele huid is bovendien hetzelfde en elke huid verdient het beste! Daarom is het ook erg belangrijk om alvorens we een huidbehandeling starten samen te gaan bekijken wat uw wensen zijn. Maar ook wat u zelf waarneemt. Welke producten u reeds gebruikt en of er eventuele bijvoorbeeld medische redenen zijn voor de conditie van uw huid.
Hierdoor kunnen wij samen het beste uit uw huid halen.

Wat kunt u verwachten tijdens een kennismaking met ons?

Tijdens een intake & huidscan starten wij met een uitgebreide huidanalyse met de OBSERV 520X. Deze innovatieve huidscan brengt met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld. Zelfs de kleinste details en huidverbeteringen worden met ongeëvenaarde helderheid zichtbaar gemaakt. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld.

Tijdens een kort gesprek bespreken we onder andere uw gezondheid. Maar ook  uw behandelgeschiedenis en uw wensen. Hierbij is het van belang om geen belangrijke informatie betreffende medicatie, allergieën e.d. achterwege te laten. Deze kunnen van invloed zijn op de behandeling en dus ook op uw huid.

Wij maken voor en na foto’s van de huid voor onze dossiervorming. Maar ook om het verloop van de behandelingen te blijven volgen. Naast de intake & huidscan geven we begeleiding en coaching over de producten voor thuisgebruik. U gaat gelijk starten met producten voor thuis om uw huid optimaal voor te bereiden op de eerste behandeling. Deze vind na minimaal 2 weken plaats. Op deze manier kunnen we sneller een beter resultaat bereiken.

Kennismakingsbehandeling
Kennismakingsbehandeling Medisch Schoonheidsspecialiste Cosmetisch arts PH Formula Skin Resurfacing Permanente make up Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode Vorstenbosch

De behandeling

Na minimaal 2 weken vind de eerste behandeling plaats. Deze wordt in overleg met u afgestemd op uw huidbeeld en huidconditie. In deze behandeling geven wij u de best mogelijke adviezen die haalbaar zijn. Ook kan dat eventueel indien nodig, met samenwerking van de huidtherapeute van Cosmetique Totale. Maar ook met de cosmetisch arts van Annebeth Kroeskop B.V of onze PMU Specialiste van Beauty Skinlines.

In ons instituut werken wij met de therapeutische producten van pHformula, NIMUE, Dr. K Dermal Health CareMe Line, Forrle’d en Thoclor. Daarnaast hebben wij de voedingssupplementen van ScKIN Nutrition. Dit om de huid ook van binnenuit te verbeteren. Deze producten treft u alleen aan in gekwalificeerde instituten. Met deze producten zijn wij in staat om bij een gezonde huid cosmetische problemen en/of huidaandoeningen te behandelen.

Na de behandeling blijven wij met u in contact om u te ondersteunen en zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

 

HUIDSCAN & INTAKE  € 39,50

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS