Injectables in Volkel Uden

Voor een behandeling met injectables in Volkel Uden bent u bij SkinFix aan het juiste adres. Een injectables behandeling biedt een goede oplossingen voor mensen die graag een jongere en tevens frissere uitstraling willen. Maar ook voor mensen die bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die daardoor uw uitstraling hebben veranderd.
Enkele veel voorkomende oorzaken:

 • Huidveroudering
 • Gewichtsverlies door een gezondere levensstijl
 • Stress
 • Slaaptekort
 • Zware periodes

Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling heeft gekregen. Met behulp van injectables kunnen wij hier wat aan doen. Tijdens de behandeling pakken wij de probleemgebieden aan.
Hierbij maken we gebruik van botox, fillers,  of een combinatie daarvan bijvoorbeeld een Liquid Facelift.

Botox

Over onze behandeling

Om u een frissere en jongere uitstraling te geven zullen wij rimpels en huidverzakkingen gaan bestrijden. Rimpels en ook huidverzakkingen ontstaan doordat het vetweefsel achter de huid minder wordt. Met de injectables behandeling kunnen wij de ruimte die is ontstaan. We vullen het als het ware op. Een injectables behandeling is zeer geschikt voor mensen die opzien tegen een operatieve ingreep zoals bijvoorbeeld een facelift.

Afhankelijk van de situatie kunnen we gebruik maken van drie verschillende soorten behandelmethodes. In sommige gevallen blijkt een combinatie van de behandelmethodes zelfs het beste te werken. We maken gebruik van fillers en/of Botox. Van te voren zullen we goed naar uw gezicht kijken. Op die manier bepalen we welke behandeling het beste resultaat zal geven. Uiteraard focussen we ten allen tijden op een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Verschillende soorten injectables in Volkel Uden

Aan de hand van uw situatie en uw gezicht bepalen wij welke behandeling wij het best kunnen toepassen.
Hierbij maken wij gebruik van de volgende soorten injectables:

Boletero
De filler Boletero wordt gebruikt om de fijne lijntjes in het gezicht te verminderen. Maar ook om de lippen meer volume te geven. De filler, ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in het lichaam. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en ook veerkrachtig blijft. Wanneer wij echter ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af. Hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. De filler Boletero vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. Dit zorgt dat rimpels worden opgevuld.

Radiesse
De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt om diepe rimpels op te vullen. Daarnaast kan de gel tevens ook gebruikt worden voor handverjonging. Maar ook om meer volume te geven. Bijvoorbeeld aan de jukbeenderen. De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes. Deze worden na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier weer afgebroken door het lichaam.

Botox®
Botox® wordt gebruikt om kraaienpootjes en ook lachrimpels te verminderen. En uiteraard ook om de fronsrimpel te ontspannen. De Botuline Toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier. Dat zorgt ervoor dat de spier voor ongeveer zes tot negen maanden minder krachtig wordt. Hierdoor kunnen de spiertjes niet samentrekken. Waardoor de huid glad blijft en er dus ook geen rimpels zichtbaar zijn.

Veilig en betrouwbare behandeling

Cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers – Leufkens  is een zeer ervaren NVCG cosmetisch arts in het plaatsen van injectables in Volkel Uden. Voordat we starten met de behandeling zullen we uitvoerig uw wensen en ook de mogelijkheden bespreken. We stellen samen een behandelplan op die voldoet aan uw verwachtingen. Maar ook zoveel mogelijk aansluit op uw budget. De producten en technieken die we gaan gebruiken zijn uitvoerig getest. En voldoen uiteraard ook aan alle veiligheidsvoorschriften. Transparantie en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. We doen er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te maken voor u. Samen werken we aan het bereiken van het  gewenste resultaat.

Vergelijkbare behandelingen

Naast injectables kunt u ook bij Anke terecht voor:

Nazorg injectables

Het herstel zal vrij snel verlopen. U kunt mogelijk last krijgen van bijwerking. Bijvoorbeeld lichte zwellingen, rode en blauwe plakken en ook gevoeligheid op de behandelde plekken. Leef daarom de volgende punten zo goed mogelijk na. Dit voorkomt  bijwerkingen en geeft een optimaal resultaat;

 • De huid heeft rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kunnen zwellingen namelijk toenemen.
 • Het gebruik van pijnstillers als ibuprofen en ook aspirines wordt afgeraden. Dit in verband met het stimulerende effect op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers dan adviseren wij paracetamol te gebruiken.
 • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken. Stel uw huid dus zo kort mogelijk aan de zon bloot.
 • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Breng de eerste 6 tot 8 weken geen bezoek aan sauna’s, zonnebanken en ook stoombaden.
 • Drink de eerste 24 uur geen alcohol.
 • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Veel gestelde vragen

Is de injectable behandeling pijnlijk?

Veel patiënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen plekken. Maar zeker ook de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld veel gevoeliger. Op erg gevoelige plekken is het mogelijk om te verdoven. U kunt dit van tevoren altijd met de arts bespreken.

Wat zijn de bijwerkingen van injectables?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kunnen hier en daar zwellingen, roodheid en daarnaast ook blauwe plekken ontstaan.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Sommige rimpels worden veroorzaakt doordat u uw spieren op bepaalde plekken te veel aanspant. Het injecteren van Botox zorgt ervoor dat de spieren zullen worden verslapt en dus ook ontspannen. Dit zorgt ervoor dat de rimpels vervagen of zelfs verdwijnen.
Bij fillers worden de rimpels juist opgevuld. Een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, wordt geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan. Door de stof wordt de huid als het ware gevuld met water. Hierdoor zullen de rimpels of huidverzakkingen minder diep zijn of zelfs ook verdwijnen.

Meer weten over injectables in Volkel Uden?
Neem gerust contact met ons op!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS