Injectables in Volkel Uden

Voor een behandeling met injectables in Volkel Uden bent u bij SkinFix aan het juiste adres. Een injectables behandeling biedt een goede oplossingen voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die uw uitstraling hebben veranderd.
Enkele veel voorkomende oorzaken:
• Huidveroudering
• Gewichtsverlies door een gezondere levensstijl
• Stress
• Slaaptekort
• Zware periodes

Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling heeft gekregen. Met behulp van injectables kunnen wij hier wat aan doen. Tijdens de behandeling pakken wij de probleemgebieden aan.
Hierbij maken we gebruik van botox, fillers of een combinatie daarvan.

Cosmetisch arts in Volkel uden

Over onze behandeling

Om u een frissere en jongere uitstraling te geven zullen wij rimpels en huidverzakkingen gaan bestrijden. Rimpels en huidverzakkingen ontstaan doordat het vetweefsel achter de huid minder wordt. Met de injectables behandeling kunnen wij de ruimte die is ontstaan als het ware opvullen. Een injectables behandeling is zeer geschikt voor mensen die graag een aantal probleemgebieden willen aanpakken, maar opzien tegen een operatieve ingreep zoals een facelift.

Afhankelijk van de situatie kunnen we gebruik maken van twee verschillende soorten behandelmethodes. In sommige gevallen blijkt een combinatie van de behandelmethodes het beste te werken. We maken gebruik van fillers of Botox. Van te voren zullen we goed naar uw gezicht kijken en bepalen welke behandeling het beste resultaat zal geven. We focussen ten allen tijden op een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Verschillende soorten injectables in Volkel Uden

Aan de hand van uw situatie en uw gezicht bepalen wij met welke behandeling wij het best een zo natuurlijk
mogelijk resultaat behalen. Hierbij maken wij gebruik van de volgende soorten injectables:

Restylane
De filler Restylane wordt gebruikt om de fijne lijntjes in het gezicht te verminderen en om de lippen meer volume te geven. De filler, ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in het lichaam. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Wanneer wij echter ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. De filler Restylane vervangt het natuurlijke hyaluronzuur, waardoor de rimpels worden opgevuld.

Radiesse
De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt om diepe rimpels op te vullen. Daarnaast kan de gel ook gebruikt worden voor handverjonging of om meer volume te geven aan bijvoorbeeld de jukbeenderen. De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes die na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam.

Botox®
Botox® wordt gebruikt om kraaienpootjes en lachrimpels te verminderen en de fronsrimpel te ontspannen. De Botuline Toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, wat ervoor zorgt dat de spier voor ongeveer zes tot negen maanden minder krachtig wordt. Hierdoor kunnen de spiertjes niet samentrekken,waardoor de huid glad blijft en er geen rimpels zichtbaar zijn.

Profhilo®
Een Profhilo® behandeling is de een ideale behandeling als u op zoek bent naar een natuurlijk resultaat. Deze behandeling pakt huidverslapping aan en stimuleert uw huid om collageen en elastine aan te maken. Naarmate u ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine af, wat zorgt voor rimpels en een slappe huid. Met Profhilo® pakt u dit verouderingsproces preventief aan op een natuurlijke manier.

Veilig en betrouwbare behandeling

Cosmetisch arts Robin Snijders van Annebeth Kroeskop BV uit Amsterdam is een zeer ervaren cosmetisch arts in het plaatsen van injectables in Volkel Uden. Voordat we starten met de behandeling zullen we uitvoerig uw wensen en mogelijkheden bespreken. We stellen samen een behandelplan op die voldoet aan uw verwachtingen en die zoveel mogelijk aansluit op uw budget. De producten en technieken die we gaan gebruiken zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Transparantie en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. We doen er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te maken voor u. Samen met u doen we er alles aan om het gewenste resultaat te bereiken.

Vergelijkbare behandelingen

Naast injectables kunt u ook bij Jelle terecht voor:

Nazorg injectables

Het herstel zal vrij snel verlopen. U kunt mogelijk last krijgen van bijwerking zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plakken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

  • De huid heeft rust nodig. Probeer contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kunnen zwellingen namelijk toenemen.
  • Het gebruik van pijnstillers als ibuprofen en aspirines wordt afgeraden, in verband met het stimulerende effect op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers dan adviseren wij paracetamol te gebruiken.
  • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en u huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
  • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste 6 tot 8 weken geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
  • Drink de eerste 24 uur geen alcohol.
  • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Veel gestelde vragen

Is de injectable behandeling pijnlijk?

Veel patiënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen plekken en de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld veel gevoeliger. Op erg gevoelige plekken is het mogelijk om te verdoven. U kunt dit van tevoren met de arts bespreken.

Wat zijn de bijwerkingen van injectables?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kunnen hier en daar zwellingen, roodheid en blauwe plekken ontstaan.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Sommige rimpels worden veroorzaakt doordat u uw spieren op bepaalde plekken te veel aanspant. Het injecteren van Botox zorgt ervoor dat de spieren zullen worden verslapt en dus ontspannen, waardoor de rimpels vervagen of verdwijnen.
Bij fillers worden de rimpels juist opgevuld. Een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, wordt geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan. Door de stof wordt de huid als het ware gevuld met water. Hierdoor zullen de rimpels of huidverzakkingen minder diep zijn of zelfs verdwijnen

Meer weten over injectables in Volkel Uden?
Neem gerust contact met ons op!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS