Ik heb een extreem gevoelige huid!

 In Huidproblemen, Huidverbetering

Een extreem gevoelige huid, wat kan ik daar aan doen?

Een extreem gevoelige huid, veel mensen hebben daar last van. Vaak komt het door het gebruik van verkeerde cosmetica. Maar het kan zeker ook van binnenuit komen. Aan een extreem gevoelig huid is zeker wat te doen. Wat precies, dat ga ik je graag vertellen.

In deze blog neem ik je graag mee in de oplossing van binnenuit.
Helaas zijn er ontzettend veel mensen die last hebben van;

  • Atopisch eczeem (chronisch eczeem)
  • Psoriasis
  • Ichthyosis (droge schilferende huid, die ook wel visschubziekte wordt genoemd)
  • Rosacea
  • Infecties
  • Jeukende gebarsten huid


Barrier+, een verademing voor een kapotte en een extreem gevoelige huid

De Barrier+  is speciaal gemaakt voor huidproblemen zoals extreem eczeem (atopisch, chronisch eczeem). Dit product is niet alleen gefocust op eczeem. Daarnaast is het ook voor andere huidaandoeningen zoals ichtyosis en psoriasis. Maar ook zeer geschikt voor herstel bij infecties, wondgenezing, spierherstel na het sporten.

De huidaandoeningen waarbij de barrière open is (eczeem, psoriasis, ichthyosis) heeft vaak een filaggrine tekort.


Wat betekent dit precies?

Gevoelige huidFilaggrine tekort betekent om het simpel te zeggen dat je lichaam een eiwit niet zelf aan kan maken. Dit zorgt er voor dat je eigen lichaam de huid niet goed kan beschermen.

Het gevolg hiervan is dat de barrière van je huid open is. Dit is vaak niet alleen aan de buitenkant van het lichaam. Maar ook aan de binnenkant zoals bijvoorbeeld van de darmen. Dit kan een verklaring zijn waarom je last hebt van spijsverteringsproblemen. Een opgeblazen gevoel of een andere heftige reacties op voeding door een lekkende darm. Histaminereacties komen dan ook vaker voor en dat geeft roodheid aan je huid.

 

 

 

Gevoelige huid

Hoe gaat dit product mij helpen en wat maakt dit anders dan alle andere producten?

Het verschil met veel andere producten is dat de Barrier+ de oorzaak van deze huidproblemen bij de bron aanpakt. Dat wil dus zeggen van binnenuit. Het pakt zowel de huid als de darmen aan. Dit zorgt dat de reacties overal minder worden, ontstekingen verminderen en de huid gaat helen. Dus een minder gevoelige huid.

 

Barrier+ zorgt ervoor dat het verbetering geeft aan allerlei soorten reacties die mensen met deze huidklachten ondervinden. De Barrier+ is in een poeder vorm. Met als ingrediënten 4 gram Histidine, 10 gram Glutamine, 120 mg Calciumfosfaat en 10 mg Zink.

Met ScKIN Nutrition ondersteun je de eczeem huid maximaal in een tekort wat de huid zelf niet kan aanmaken. Deze samenstelling is tot stand gekomen door wetenschappelijk onderzoek.

Ook geschikt voor kinderen

Het mooie is is dat de Barrier+ ook geschikt is voor kinderen. De inname wordt dan uiteraard aangepast.

Gevoelige huid

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

zonbeschermingVitamine A