There is nothing to show here!
Slider with alias hydraluxe not found.

PCA SKIN HydraLuxe

Rijke hydratatie voor het verjongen van de huid. HydraLuxe van PCA SKIN is een rijke en luxe moisturizer die de huid diep hydrateert voor een soepele en veerkrachtige uitstraling. Ideaal voor een droge en gevoelige huid, preventieve anti-ageing en huidverjonging. Goede hydratatie is essentieel voor het behoud van een gezonde en stralende huid.

HydraLuxe is de eerste luxe moisturiser van PCA SKIN en bevat geavanceerde ingrediënten. Hij is diep hydraterend terwijl de gezondheid en jeugdigheid van de huid wordt verbetert. Goede hydratatie is essentieel voor het behoud van een gezonde en stralende huid.

HydraLuxe

Hydratatie

Goede hydratatie is essentieel voor het behoud van een gezonde stralende huid. HydraLuxe bevat de volgende ingrediënten voor een diepere hydratatie;

  • IQ: Adaptieve Hydratatie is een geavanceerd complex die een lipide filtertje vormt die de vochtbalans reguleert en zorgt dat het vocht in de huid aanwezig blijft en niet verdampt.
  • Shea Butter wordt vervaardigd van de Shea boom en geeft een diep hydraterend effect terwijl de huid wordt gekalmeerd.
  • Squalene komt van nature voor in de huid en biedt een combinatie van hydraterende en anti-oxidante eigenschappen.
  • Glycerin is een tussenstof die vochtbindend werkt en de hydratatie verbetert.

 

Anti-Ageing

Goede hydratatie gecombineerd met anti-ageing ingrediënten zorgt voor huidverjonging. HydraLuxe bevat 3 aanvullende ingrediënten die een anti-ageing werking hebben.

HydraLuxe

De wetenschap van huidveroudering

Herstel het vochtgehalte voor een jeugdige uitstraling. Naarmate we ouder worden ondergaat de huid dramatische veranderingen zoals het ontstaan van fijne lijntjes, rimpels en verslappingen. De tekenen van huidveroudering zijn meer zichtbaar bij een vochtarme huid die vaker voorkomt naarmate we ouder worden.

Deze luxe PCA SKIN crème is een intensieve moisturiser die niet alleen de algemene gezondheid van de huid bevordert maar ook overige symptomen van huidveroudering bestrijdt.

HydraLuxe

Waarom HydraLuxe?

Ontdek de intensiteit! HydraLuxe is een rijke moisturiser met een luxe beleving en geeft een diepe hydratatie voor een zachte, jeugdige huid.
Voordelen: Verbetert het vochtgehalte en de huidbarrière, vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de volume en veerkracht.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om een PCA SKIN behandeling te ondergaan.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS