Huidverstrakking met de eMatrix behandeling

Huidverstrakking met de eMatrix is een revolutionair huidverjongings- en verstrakkingsapparaat. Dit heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt. Het wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil.  Zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje niet onder stoelen of banken.

Sinds de introductie was de E-matrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. Onze speciaal opgeleide huidtherapeute weet de E-matrix behandeling als geen ander toe te passen. Bijvoorbeeld voor onder andere huidverstrakking, acne-littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën, maar ook pigmentvlekken, enz.

Een eMatrix behandeling is al mogelijk vanaf € 150,-.

WAAROM EEN EMATRIX BEHANDELING?

  • Het resulteert in een unieke combinatie van bijvoorbeeld rimpelreductie en  pigmentverbetering. Maar ook het verkleinen van de poriën en littekenherstel. Daarnaast zorgt het voor huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.
  • Het is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam. Zoals bijvoorbeeld striae en littekenweefsel.
  • Het is mogelijk voor elke huidskleur. Van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.
  • De apparatuur is CE en ook FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.
  • De behandelingen wordt uitsluitend uitgevoerd door een HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeute. Zij is tevens ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Sommige behandelingen kunnen ook door de zorgverzekeraars worden vergoed. Bijvoorbeeld bij acne littekens.

Veel gestelde vragen

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Maar ook het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

HOE WERKT HET?

Het werkt op basis van gefractioneerde radiogolven. Deze maken minuscule gaatjes  in de bovenste huidlaag. Terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit.

WAT ZIJN DE RESULTATEN VAN EEN EMATRIX BEHANDELING?

eMatrix creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt. Bijvoorbeeld rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking en (acne)littekens. Maar ook bruine en rood/roze kleurverschillen en eveneens huidoneffenheden zoals bijvoorbeeld grove poriën.

 

HuidverstrakkingBehandeling pigmentvlekken.
Na 1 eMatrix behandeling is er een duidelijke afname te zien van de donkere pigmentvlek op de kaak

 

 

 

Huidverstrakking acne littekensNa 2 eMatrix behandelingen zijn de kleine acne littekens bijna verdwenen. De huid is gladder en zonder diepe putjes. Tevens zijn ook de huidverkleuringen verdwenen. Meer informatie voor acnelittekens.

 

 

Huidverstrakking littekens verwijderen ematrixBehandeling grote poriën en zonbeschadiging.
Na 1 eMatrix behandeling is er een veel fijnere poriestructuur te zien. De bruine plekken van zonbeschadiging zijn aanzienlijk verminderd.

 

 

Huidverstrakking rimpels verwijderen

Behandeling plooien en fijne rimpels.
Na 2 eMatrix behandelingen zijn de diepere rimpels rondom de ogen bijna verdwenen. Er is ook een duidelijke lift van de wenkbrauw zichtbaar. De expressielijnen rondom de oogcontouren zijn veel minder.

 

Huidverstrakking rimpels ematrixBehandeling strakkere huid.
Na twee behandelingen is er duidelijk te zien dat de huid veel strakker en gelift is. Dit is een natuurlijke facelift. Tevens is er ook een zeer grote vermindering van de rimpels op de wangen zichtbaar.

Meer weten over deze huidverjongende behandeling?
Neem contact met ons op voor een gratis intake!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS