Slide eMatrix

Huidverstrakking met de eMatrix behandeling

Huidverstrakking met de eMatrix is een revolutionair huidverjongings- en verstrakkingsapparaat. Dit heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen. Zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje niet onder stoelen of banken.

Sinds de introductie was de E-matrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. Onze speciaal opgeleide huidtherapeute weet de razend populaire E-matrix behandeling als geen ander toe te passen. Bijvoorbeeld voor onder andere huidverstrakking, acne-littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën pigmentvlekken, enz.

Een eMatrix behandeling is al mogelijk vanaf € 150,-.

WAAROM EEN EMATRIX BEHANDELING?

  • Het resulteert in een unieke combinatie van bijvoorbeeld rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën en littekenherstel. Daarnaast zorgt het voor huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.
  • Het is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld striae en littekenweefsel.
  • Het is mogelijk voor elke huidskleur. Van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.
  • De apparatuur is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.
  • Omdat de behandelingen bij ons uitsluitend uitgevoerd wordt door een HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeute. Zij is tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Deze behandelingen (bijv. bij acne littekens) kunnen door de zorgverzekeraars worden vergoed.

Veel gestelde vragen

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

HOE WERKT HET?

Het werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag. Dat terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit.

WAT ZIJN DE RESULTATEN VAN EEN EMATRIX BEHANDELING?

eMatrix creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt. Bijvoorbeeld rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en eveneens huidoneffenheden zoals grove poriën.

 

HuidverstrakkingBehandeling pigmentvlekken.
Na 1 eMatrix behandeling is er een duidelijke afname te zien van de donkere pigmentvlek op de kaak

 

 

 

Huidverstrakking acne littekensNa 2 eMatrix behandelingen zijn de kleine acne littekens bijna verdwenen. De huid is niet alleen gladder en zonder diepe putjes. Tevens zijn ook de huidverkleuringen verdwenen. Meer informatie voor acnelittekens.

 

 

Huidverstrakking littekens verwijderen ematrixBehandeling grote poriën en zonbeschadiging.
Na 1 eMatrix behandeling is er een veel fijnere poriestructuur te zien. De bruine plekken van zonbeschadiging zijn aanzienlijk verminderd.

 

 

Huidverstrakking rimpels verwijderen

Behandeling plooien en fijne rimpels.
Na 2 eMatrix behandelingen zijn de diepere rimpels rondom de ogen bijna verdwenen. Er is een duidelijke lift van de wenkbrauw zichtbaar. De expressielijnen rondom de oogcontouren zijn veel minder.

 

Huidverstrakking rimpels ematrixBehandeling strakkere huid.
Na twee behandelingen is er duidelijk te zien dat de huid veel strakker en gelift is. Dit is een natuurlijke facelift. Tevens is er een zeer grote vermindering van de rimpels op de wangen zichtbaar.

Meer weten over deze huidverjongende behandeling?
Neem contact met ons op voor een gratis intake!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS