Huidverstrakking met de eMatrix behandeling

Huidverstrakking met de eMatrix is een revolutionair huidverjongings- en verstrakkingsapparaat en heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen. Zij staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje, dat wordt gebruikt bij Cosmetique Totale, niet onder stoelen of banken.

Sinds onze introductie van de E-matrix, begin 2010 in Nederland, was de E-matrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must voor veel bekende Nederlanders. Onze speciaal opgeleide huidtherapeuten weten de razend populaire E-matrix behandeling als geen ander toe te passen voor onder andere huidverstrakking, acne-littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën pigmentvlekken, enz.

Een eMatrix behandeling is al mogelijk vanaf 150 euro

WAAROM EEN EMATRIX BEHANDELING?

“eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.”

“ eMatrix is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld striae en littekenweefsel.”

“eMatrix is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.”

“ eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.”

“eMatrix behandelingen worden bij ons uitsluitend uitgevoerd door HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten. Zij zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. eMatrix behandelingen (bijv. bij acne littekens) kunnen door de zorgverzekeraars worden vergoed”

HOEVEEL BEHANDELINGEN?

Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

HOE WERKT HET?

eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’.

WAT ZIJN DE RESULTATEN VAN EEN EMATRIX BEHANDELING?

eMatrix creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt: rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën.

Huidverstrakking
Behandeling pigmentvlekken
Na 1 eMatrix behandeling is er een duidelijke afname te zien van de donkere pigmentvlek op de kaak.

Huidverstrakking acne littekens
Na 2 eMatrix behandelingen zijn de kleine acne littekens zijn zo goed als verdwenen en de huid is niet alleen gladder en zonder diepe putjes, maar ook de huidverkleuringen zijn verdwenen. Meer informatie voor  acnelittekens

Huidverstrakking littekens verwijderen ematrix
Behandeling grote poriën en zonbeschadiging
Na 1 eMatrix behandeling is er een veel fijnere poriestructuur te zien en de bruine plekken van zonbeschadiging zijn aanzienlijk verminderd.

Huidverstrakking rimpels verwijderen

Behandeling plooien en fijne rimpels
Na 2 eMatrix behandelingen zijn de diepere rimpels rondom de ogen zijn zo goed als verdwenen. Er is een duidelijke lift van de wenkbrauw zichtbaar. De expressielijnen rondom de oogcontouren zijn veel minder

Huidverstrakking rimpels ematrix
Behandeling strakkere huid
Na 2 eMatrix behandelingen is er duidelijk te zien dat de huid veel strakker en gelift is. Dit is een natuurlijke facelift. Tevens is er een zeer grote vermindering van de rimpels op de wangen zichtbaar.

Huidverstrakking rimpels laseren

Resultaten verschillen per persoon

Cosmetique Totale is sinds de introductie van de eMatrix een ware pionier te noemen. Door hun jarenlange ervaring, weten onze HBO-geschoolde en huidtherapeuten de eMatrix behandeling als geen ander toe te passen.

WILT U WETEN OF EEN EMATRIX BEHANDELING GESCHIKT IS VOOR U?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeute. Tijdens deze afspraak kan zij uw huid bekijken en u vertellen of de ematrix de beste methode is voor u! Ook kan ze dan vertellen  hoeveel eMatrixbehandelingen u eventueel nodig zult hebben. Met een ’proefpulze’ kunt u ervaren hoe een eMatrixbehandeling aanvoelt.

Meer weten over deze huidverjongende behandeling?
Neem contact met ons op voor een gratis intake!

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS