Wat te doen bij huidverslapping en rimpels?

 In Cosmetisch arts

Huidverslapping en rimpels

Huidverslapping en rimpels, dat is niet wat we graag willen. Echter als we ouder worden ontkomen we er niet aan.  Althans niet als we er niets aan doen. Gelukkig staan de ontwikkelingen niet stil en zijn er steeds meer technieken en behandelingen beschikbaar. Dat is goed nieuws! Het is dus absoluut niet nodig om gelijk een face lift te nemen. Er zijn ontzettend veel opties om huidverslapping en ook rimpels tegen te gaan. Onze cosmetisch arts Robin Snijders heeft hier zeker ook een oplossing voor.

 • Onze cosmetisch arts is aangesloten bij het NVCG
 • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek voor een filler behandeling in Volkel
 • Vele jaren ervaring op het gebied van huidverjonging

Een behandeling waar wij heel erg enthousiast over zijn bij huidverslapping is de Profhilo® behandeling. Dit is een injectable behandeling die wordt uitgevoerd door onze cosmetisch arts Robin Snijders.

Wat doet een Profhilo® behandeling voor huidverslapping?

Ben je op zoek naar een natuurlijk resultaat? Dan is de Profhilo® behandeling ideaal. Deze behandeling pakt huidverslapping aan. Dit doordat je huid gestimuleerd wordt om collageen en ook elastine aan te maken. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine af. Dat zorgt voor rimpels en tevens huidverslapping. Met deze behandeling pak je dit verouderingsproces preventief aan. Maar wel op een natuurlijke manier.

 

 

Huidverslapping

 

Deze behandeling zorgt voor;

 • Versteviging van de huid
 • Liftend effect
 • Verbetering van de hydratatie en uitstraling
 • Verbetering van de huidstructuur

 

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een revolutionaire hyaluronzuur behandeling die huidveroudering tegengaat. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die bijvoorbeeld zorgt voor volume in de huid. Dat is dus perfect bij huidverslapping. Van nature hebben we een bron van hyaluronzuur in ons lichaam. Dit is opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en daarnaast ook in het zenuwweefsel. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en de gewrichten soepel blijven. Hyaluronzuur is een bouwsteen om ons lichaam vochtrijk en flexibel te houden. Profhilo® bestaat uit 100% puur hyaluronzuur. Het is daardoor de meest natuurlijke en ook zuivere injectable van het moment.

Over de Profhilo® behandeling

Profhilo® wordt nauwkeurig onderhuids geïnjecteerd. Het is een eenvoudige behandeling die daarnaast ook goed te verdragen is.

 • Geen verdoving nodig
 • Pijn (1 tot 10): 2
 • Duur: 15 minuten
 • Duurzaamheid: +/- 12 maanden
 • Veiligheid: uiterst veilig

De behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. De hyaluronzuur wordt op vijf strategische plaatsen van een gezichtshelft geïnjecteerd. In de meeste gevallen is een verdeling van 2 milliliter over tien punten voldoende. De gel verspreidt zich vanzelf, waardoor inmasseren dus ook niet nodig is. Door het geringe aantal injecties is daarom de kans op bloeduitstortingen gering. De gehele behandeling duurt ongeveer vijftien minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten ziet. Je huid gaat immers zelf aan het werk. Hij gaat zichzelf verjongen door collageen en elastine aan te maken. Je zal na een tijdje merken dat je huid beter gehydrateerd is.

Aanbevolen herhaalbehandelingen vinden na een maand plaats. Dit kunnen twee à drie behandelingen zijn. Dit is nodig voor een mooi eindresultaat.  Na acht weken zal je de eerste resultaten beginnen te zien. Daarna kan er gekozen worden voor een touch up, elke zes maanden.

Samen met jou stellen we graag een behandelplan samen!

Wilt u een afspraak maken bij onze cosmetisch arts Robin Snijder?

Via ons contactformulier kunt u een afspraak maken voor een gratis consult.
Wij laten je graag weten wanneer de cosmetisch arts bij ons aanwezig is.

 

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

InjectablesHuidverslapping