HUIDTHERAPIE

Huidtherapie bij SkinFix!

Wij werken samen met huidtherapeute Sierle van Cosmetique Totale. Zo kunnen wij u nog meer behandelingen aanbieden en u nog beter helpen op weg naar een gezonde huid. Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten die HBO-geschoold en BIG-geregistreerd zijn. Zo bent u altijd van professionaliteit gegarandeerd. Daarnaast zijn zij lid is van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Cosmetique Totale heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u nalezen in uw zorgpolis. Voor de meeste behandelingen heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

U kunt in ons instituut bij de huidtherapeute terecht voor een verscheidenheid aan specialistische behandelingen:

Kayleigh ten Barge
Lid van Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
Lid Kwaliteitsregister Paramedici

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken en geavanceerde lasertechnieken. Zoals bijvoorbeeld Inmode.

Wat zijn de kosten?

Behandelingen door de huidtherapeute worden uitgevoerd vanaf € 35,- . Kosten voor de behandelingen variëren afhankelijk van de staat van de huid, het te behandelen gebied en de soort behandeling. De huidtherapeute maakt samen met u een behandelplan. Daarnaast bespreekt zij alvorens de kosten met u, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling of gratis consult?

Mocht u geïnteresseerd zijn of hebt u vragen over een huidaandoening of huidprobleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons. Wij laten u dan weten wanneer de huidtherapeut aanwezig is zodat wij u kunnen inplannen voor een afspraak.
Zij bespreekt dan graag en geheel vrijblijvend met u wat de mogelijkheden voor u zijn.

Een consult bij SkinFix voor de huidtherapeute is altijd gratis!!

Huidtherapie

Huidtherapie

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS