Huidtherapeute van Cosmetique Totale bij SkinFix!

 In Acne, Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws

Huidtherapeute in Uden/Volkel

Huidtherapeute in Uden/Volkel bij SkinFix!
Heeft u last van huidproblemen, kom dan langs bij onze huidtherapeute van Cosmetique Totale voor een gratis consult!

Onze huidtherapeute is HBO-geschoold en aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).
Zij houd haar kennis en kunde voortdurend up-to-date  door nascholing, cursussen en workshops. Op die manier blijft onze  specialiste op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op haar vakgebied. Ze werkt nauw samen met ons en diverse artsen en dermatologen. U bent dus verzekerd van een gedegen professionele behandeling.

Wat doet een huidtherapeute?

HuidtherapeuteHet beroep huidtherapie is een jong vakgebied. Het is ontstaan uit de samenwerking tussen een dermatoloog, plastisch chirurg en schoonheidsspecialist. Zij ontdekten dat wat ze samen over huidproblemen wisten, nieuwe mogelijkheden bood. De samenwerking resulteerde in een vierjarige opleiding op Hbo-niveau. Een huidtherapeut heeft een gedegen hoeveelheid theoretische kennis omtrent huid en huidproblematiek en praktische vaardigheden om diverse huidproblematiek te behandelen. Huidtherapie wordt sinds 1972 uitgeoefend.

 

Een huidtherapeut zal er alles aan doen om klachten als gevolg van huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen. Mogelijke klachten die voortkomen uit huidaandoeningen zijn pijn, jeuk, bewegingsbeperkingen en lichamelijke handicaps. Daarnaast ontvangt de huidtherapeut regelmatig patiënten met psychische klachten als gevolg van schaamte, angstgevoelens of beperkingen die met hun huidaandoening samenhangen.  De behandeling van patiënten gebeurt vaak in samenwerking met een dermatoloog, plastisch chirurg, medisch specialist of huisarts.

Het werkveld van de huidtherapeut is breed en afwisselend. Patiënten kunnen van jong tot oud bij de huidtherapeut terecht met huidproblemen (van acne, oedeem tot ouderdomsvlekken) – en wensen op het gebied van cosmetische verbeteringen (camoufleren van verkleuringen, verwijderen van tatoeages etc.). Daarnaast kan een preventief bezoek aan de huidtherapeut problemen of verergering van klachten voorkomen – denk aan het vroegtijdig ontdekken van huidkanker.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling of gratis consult?

Mocht u geïnteresseerd zijn of hebt u vragen over iedere huidaandoening of huidprobleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel of mail ons. Wij laten u dan weten wanneer de huidtherapeute aanwezig is zodat wij u kunnen inplannen voor een afspraak. Zij bespreekt dan graag en geheel vrijblijvend met u wat de mogelijkheden voor u zijn.

Een consult bij SkinFix voor de huidtherapeute is altijd gratis!!

Meld je aan op onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van al onze nieuwtjes!

LEES OOK EENS ONZE ANDERE BLOGS!

 

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS