Huidproblemen

Heeft u last van huidproblemen zoals acne, overgevoeligheid, grove porien, een doffe en fultoze huid, pigmentvlekken, couperose, rosaceafibromen of wilt u uw huid verjongen? Wij bieden u een grote verscheidenheid aan behandelingen voor uw huidproblemen! Diepgaande huidbehandelingen realiseren een aantoonbaar verbeterd effect. Een slappe huid wordt weer stevig, een grauwe huid gaat weer stralen en vlekken en onvolkomenheden vervagen of verdwijnen.

Door middel van een PCA SKIN Peeling, Microdermabrasie, Ultrasoon, Micro-Needling, Coagulatie en Anti-Aging behandelingen bezorgen wij u een langdurig stevige, elastische en stralende huid. Voor zowel mannen als vrouwen.

Onze aanpak van uw huidproblemen

We starten met het bespreken van uw wensen. Daarna gaan we met zeer geavanceerde apparatuur een huidanalyse maken, zodat we zien hoe de toestand van uw huid op dat moment is. Op deze manier kunnen we u een zeer persoonlijk advies op maat geven. Ook krijgt u een persoonlijk productadvies zodat u de behandeling thuis optimaal kunt ondersteunen om zo een zo mooi en goed mogelijk resultaat te bereiken.

[image_with_animation image_url=”519″ alignment=”” animation=”Fade In”]

Producten en Apparatuur

In ons instituut werken wij met de producten en apparatuur van BABOR. Want BABOR staat voor hoogwaardige cosmetica en apparatuur, die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en de effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigt. Kostbare bestanddelen zorgen voor aantoonbare huidverjonging en verbetering.

In veel gevallen is het inzetten van zinvolle, apparatieve methoden binnen een huidverbeterende behandeling onvermijdelijk. Om deze redenen biedt BABOR TECH u de volgende apparatieve technologien, om behandelingsresultaten werkzaam te ondersteunen:

Daarnaast gebruiken wij de peelings  en huidverbeterende producten van PCA SKIN . Deze zijn perfect bij het verminderen van oppervlakkige lijntjes, het verbeteren van de huidstructuur, het bestrijden van kleurverschillen, roodheid, rosacea, overgevoeligheid en het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne. Een mooi resultaat is hierdoor gegarandeerd!

Heeft u geen last van een huidprobleem?

Naast onze veelzijdige huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor andere behandelingen voor hem en haar. Zo kunt u denken aan het epileren van de wenkbrauwen, wimpers en wenkbrauwen verven en diverse harsbehandelingen.
U kunt deze behandelingen apart boeken of combineren met een huidverbeterende behandeling.

NIEUWSGIERIG?

Vul het contactformulier in, bel ons op 06-21839943 of maak direct een afspraak!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS