Huidanalyse

Een huidanalyse is de basis van een goed en compleet huidadvies, het maakt niet uit of u voor een goede verzorging gaat of voor een daadwerkelijke huidverbetering. De Derma Visualizer ziet wat niemand ziet! Met behulp van geavanceerde apparatuur is het mogelijk om een uitgebreide analyse van de huid te maken. Advies en analyse is de basis van elke cosmetische behandeling en elk verzorgingsadvies.

De huid is ons grootste orgaan. De huid heeft uitwerking op onze verschijning en beschermt ons tegen schadelijke milieu-invloeden. De huid is een levend orgaan dat reageert op de meest verschillende lichamelijke en psychische factoren, daar door kan onze natuurlijke bescherming uit balans raken. Een goede huidanalyse met bijpassend behandel en product advies helpt u hier tegen.

De BABOR Derma Visualizer is een moderne, hoge resolutie camera met 80-voudige zoom en maakt sterk vergrote beeldweergaven mogelijk voor de optimale visualisatie van huidproblemen en huidverschijnselen. Tijdens de analyse kan u met ons meekijken op het scherm om zo ook zelf een duidelijk beeld van uw huid te krijgen.

[image_with_animation image_url=”826″ alignment=”” animation=”Fade In”]

Wat wordt er gemeten tijdens de huidanalyse?

 • Vetgehalte  van de huid
  Toont het vetgehalte en visualiseert de activiteit van de talgklieren.
 • Afschilferingsgraad van de bovenste hoornlaag
  Kleine huidschilfers verraden hoe de huid met vocht verzorgd is, en hoe ze u beschermt.
 • Poriën
  Analyseert de grootte en gelijkmatigheid van de poriën.
 • Vlekken
  Legt pigmentafwijkingen vast en maakt de dieper liggende vlekkenstructuur zichtbaar en geeft zo een duidelijk beeld hoe de pigmentatie in de loop van de tijd mogelijk kan gaan vergroten.
 • Rimpels
  Meet de diepte van de rimpels.

Nadat we samen met u de resultaten hebben bekeken gaan we een speciaal op uw huid afgestemde behandeling maken met daarbij een passend verzorgingsadvies voor thuis om zo samen een optimaal resultaat te bereiken.
Op deze manier krijg en behoud u een mooie en gezonde huid!

Wilt u ook graag een gratis huidanalyse?
Maak dan snel een afspraak!

[image_with_animation image_url=”159″ alignment=”” animation=”Fade In”]

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS