Fillers in Uden Volkel bij SkinFix

Behandelen met fillers in Volkel Uden staat garant voor een betrouwbaar en veilig resultaat. Wij werken samen met Cosmetisch arts Jelle Posthuma van Annebeth Kroeskop uit Amsterdam.
Hij is een gespecialiseerd cosmetische arts en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Fillers gebruiken we om bepaalde plekken in het gezicht meer volume te geven. Uw gezicht kan er ouder uit zijn gaan zien of kan een andere uitstraling hebben gekregen. Dankzij fillers kan het gezicht weer haar volume terugkrijgen en worden rimpels minder hard en zichtbaar. Huidverzakkingen en rimpels kunnen door het toepassen van fillers uitgesteld en in sommige gevallen zelfs voorkomen worden.
Bij SkinFix werkt Dr. Jelle  met verschillende soorten fillers.
Zoals hyaluronzuur (merken Restylane en Emervel), calciumhydroxyapathiet (merk Radiesse) en poli-l-melkzuur (merk Sculptra).

Over onze behandeling van fillers in Volkel Uden

Ons gezicht wordt op verschillende manieren ouder en dat heeft diverse oorzaken;

  • Vermoeid: donkere kringen, horizontale wenkbrauw stand
  • Boos: prominente fronslijnen, horizontale wenkbrauw stand, naar beneden gekrulde mondhoeken
  • Ouder: schaduwen, slijtage van het skelet en verzakkingen

De afbeelding hieronder geeft goed de verschillen weer tussen een jonger en een ouder gezicht. Een jong uitziend gezicht is meestal rond, egaal en hartvormig. Terwijl een ouder gezicht meer vierkant en gevouwen is. Fillers kunnen juist die plekken opvullen. Zodat u op een natuurlijke manier een jonge, stralende en vriendelijke uitstraling krijgt.

Gezichtsveroudering: The triangle of youth versus the pyramid of age.

De natuurlijke facelift zonder operatie

Wij zetten volumeherstellende behandelingen met fillers in voor verschillende zones. Onder andere uw lippen, wallen, mondhoeken en wangen. Fillers worden door middel van injecties met gewone naalden en/of een canule (holle naald) geïnjecteerd op de te behandelen plekken. De gel die we inbrengen zorgt er voor dat de huid meer volume krijgt. Bovendien houdt de huid meer vocht vast en ziet er daarom voller uit. Hierdoor vervagen rimpels of verdwijnen soms zelfs. Wij werken uitsluitend met veilige fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die daarom ook goed door het lichaam wordt geaccepteerd.

Gebruik van canule voor fillers in Volkel Uden

Doormiddel van injecties met een canule (stompe naald, minder dan 1 mm dik) wordt een lichaamseigen stof op de te behandelen plekken geïnjecteerd. Met één klein gaatje in de huid behandelen we bijna alle gebieden in het gezicht. Dit omdat we door deze techniek bijna overal bij kunnen. Door de stompe punt is de techniek minder schadelijk voor uw huid. De stompe punt loopt vast tegen de vaatjes en zenuwen in plaats van het te doorboren. Hierdoor zullen de eventuele bijwerkingen zoals blauwe plekken en zwellingen veel minder zijn.

In onze praktijk gebruiken wij verschillende fillersoorten:

  • Hyaluronzuur is een kleurloze gel en een bouwstof van de huid die goed opgenomen wordt. Deze filler is met name geschikt voor mensen die voor het eerst een behandeling ondergaan. Hyaluronzuur kan altijd worden opgelost waardoor het effect van de behandeling volledig verdwijnt. Er zijn veel verschillende merken hyaluronzuur fillers op de markt. De meeste merken bieden een ruim aanbod aan diktes. De dikkere gels creëren volume en worden bijvoorbeeld rond het jukbeen en bij de slapen toegepast. Plooien, fijne lijntjes en lippen worden met de dunnere varianten aangepakt. Voor huidverbetering, mesotherapie, wordt de dunste gel toegepast.
  • Radiesse stimuleert de huidcellen tot de aanmaak van meer collageen. Met deze filler kan in één behandeling veel volume worden aangebracht.
Fillers in Volkel Uden

Behandelt met hyaluronzuur (Restylane)

Na de behandeling

Het herstel na een behandeling met fillers verloopt over het algemeen vrij snel. U dient uw huid echter wel op de juiste manier te verzorgen voor een optimaal resultaat. Een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:

  • Na de behandeling kan de huid vaak gevoelig zijn en rood worden. Probeer de huid zo min mogelijk aan te raken en zeker niet krabben of wrijven! In sommige gevallen ontstaan er lichte zwellingen en kleine blauwe plekken. Deze zullen echter binnen een paar dagen weer wegtrekken.
  • Vermijd (overmatige) blootstelling aan zon of UV-straling. Bescherm daarom uw huid tenminste met een zonnebrandcrème met sunblock.
  • Gebruik geen make-up en parfum tot tenminste 10 uur na de behandeling.
  • Stel uw huid niet bloot aan extreme temperaturen gedurende één week na de behandeling. Vermijdt daarom de sauna, de zonnebank of het stoombad.
  • Pijnstillers als ibuprofen of aspirine kunnen een stimulerend effect hebben op blauwe plekken. Om die reden worden deze afgeraden. Wilt u toch gebruik maken van een pijnstiller, dan wordt paracetamol geadviseerd.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van het behandelen is afhankelijk van verschillende factoren. Het ligt geheel aan de gebieden die we gaan behandelen. Deze bespreken we uitgebreid met u. Op dat moment kunnen we ook een inschatting maken van de duur van de behandeling. Het effect zal gelijk zichtbaar zijn.

Wat zijn de bijwerkingen?

Geen enkele behandeling is zonder risico’s. We doen er alles aan om vervelende bijwerkingen te voorkomen. Daarom doen we voor we beginnen met de behandeling een uitgebreid onderzoek. U kunt na de behandeling last krijgen van lichte zwellingen, roodheid en in sommige gevallen blauwe plekken.

Is de behandeling pijnlijk?

Vrijwel alle fillers bevatten een verdoving. De meeste patiënten vinden de behandeling vrijwel pijnloos. Alleen gevoelige plekken zoals de lippen zijn over het algemeen iets pijnlijker. Hiervoor wordt in sommige gevallen extra verdoving gebruikt. Echter speelt de pijngrens van de patiënt ook een grote rol. Er zijn mensen die bijvoorbeeld vrijwel niks voelen van de fillers behandeling.

Ik gebruik bloedverdunners. Kan ik deze stoppen voor een injectable behandeling, zodat ik minder blauwe plekken krijg?

Nee, dat is geen goed idee. Bloedverdunners worden gegeven om de gezondheid te beschermen.

MEER WETEN OVER FILLERS IN VOLKEL UDEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS