Dr. K Dermal Health Behandeling 

De Dr K Dermal Health Behandeling is de bedoeld om de microbiële
en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren!

Dr K Dermal Health Care is een nieuw medisch-cosmeceutisch merk. Zij zijn een pionier in de wetenschap voor de optimale gezondheid van de huid. Het is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem. Deze is  wetenschappelijk ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren. Maar daarnaast ook de gezondheid van de huid te verbeteren. Dit gebeurt op alle aspecten van de basale lagen tot zelfs ook de microbiota van de huid.

Bent u nog nooit bij SkinFix geweest?

Maak dan eerst een afspraak voor een intake of een intake met kennismakingsbehandeling
zodat wij kennis met u kunnen maken en u met ons!

WILT U KENNIS MET ONS MAKEN?

DEFECTE HUIDBARRIÈRE

De intolerantie voor veel externe factoren heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen doen toenemen. Zoals bijvoorbeeld allergieën en ook eczeem. Dit is meestal het gevolg van een defecte huidbarrièrefunctie. Denk hierbij ook aan allergieën en eczeem. Dit zorgt voor een gevoelige huid. Deze wordt veroorzaakt door een verslechterde huidbarrièrefunctie. Discomfort, een kwetsbare, vochtarme, schilferige huid en tevens ook roodheid zijn hier allemaal kenmerken van.

Tegenwoordig hebben 3 op de 4 mensen last van een verslechterde huidbarrièrefunctie. De moderne leefstijl is de hoofdoorzaak van ontstekingsreacties. Maar tevens ook van een gevoelige huid en veel ernstige huidaandoeningen.

Dr K Dermal Health Care
Dr. K Dermal Health behandeling

Dr. K Dermal Health behandeling

De behandeling van Dr. K Dermal Health Care is bedoeld om de barrièrefunctie van de huid te verbeteren. Hiermee bedoelen we de microbiële en tevens ook de fysieke barrièrefunctie. Waardoor de huid wordt versterkt. Dit zorgt dus voor een optimale gezondheid van de huid.

Deze nieuwe resurfacing richt zich op 3 mechanismen;

  • Resurfacing.
  • Exfoliatie.
  • Het controleren van inflammatie in de huid. We behandelen alle tekenen van een gestreste huid met behulp van postbiotica en tevens ook enzymen.

De behandelingen kunnen we geheel op maat maken en is daarom bijvoorbeeld zeer geschikt voor;

  • Gevoelige huid.
  • Rode huid.
  • Eczeem.
  • Rosacea.
  • Acne.
  • Vochtarme, schilferige huid.

Vaak wordt deze behandeling ook ingezet als opstart behandeling. Op deze manier bereiden we de huid voor op vervolg behandelingen met één van onze andere merken.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS