SkinFix

Al meer dan 30 jaar zit SkinFix, voorheen Babor Beauty Spa Kim van Nuland, gevestigd aan het Schakelplein in Volkel, gelegen in de omgeving Uden, Veghel, Oss.
SkinFix staat voor huidverbetering en huidverjonging in een ontspannen omgeving!
Dit doen wij met volle tevredenheid in samenwerking met de merken pHformula ,NIMUE,  Me Line, Dr. K Derma Health Care, en Forlle’d. Daarnaast werken wij samen met Anne een huidtherapeute van Cosmetique Totale en met cosmetisch arts  Dr. Anke Hoogers-Leufkens.

Door onze kennis actueel te houden, onze diversiteit aan producten en behandelingen kunnen wij elk huidbeeld de beste zorg geven. Hierdoor kunnen wij op hoog niveau werken en meer dan alleen schoonheid bieden. Hierbij staat huidverbetering centraal om zo te werken naar een optimaal resultaat na elke behandeling, Daarbij is perfectie en eerlijkheid zeer belangrijk.

De basis is een kennismaking met een huidanalyse en huidscan. Zonder duidelijk huidbeeld kunnen wij u niet de juiste zorg en advies geven. De beste behandelingen in combinatie met ondersteunende producten voor thuisgebruik zorgen dat wij samen met u bouw naar een nieuwe en gezonde huid!

Over ons

Huidverbetering

Om er voor te zorgen dat u een stralende huid krijgt of behoudt, passen wij verschillende behandeltechnieken toe. Te beginnen gaan we samen met u uw wensen bespreken waarna we een uitgebreide huidanalyse uitvoeren. Aan de hand daarvan geven wij u een advies op maat om zo ook een daadwerkelijke huidverbetering te creëren. Dat wil zeggen de juiste behandeling met daarbij de juiste verzorging voor thuis! Geef ons de tijd, want alleen bij regelmatige behandelingen en toepassing van onze producten hebben wij het vermogen uw huid daadwerkelijk te verbeteren en waar nodig te herstellen. En dat lukt niet in één keer. Het beste resultaat ziet u na meerdere behandelingen en met producten van topkwaliteit om uw huid te blijven verzorgen. Dit alles natuurlijk in een ontspannen omgeving waar u heerlijk kunt relaxen met een zichtbare huidverbetering!

Deskundige behandelingen

U kunt bij SkinFix terecht voor deskundige huidverbeterende behandelingen. Wij zijn in het bezit van verschillende specialisaties zoals Elektrisch Ontharen, Ontharingstechnieken, Acne, Camouflage technieken en Pincement massage, waardoor verschillende behandelingen kunnen worden vergoed door de zorgverzekering. Om onze deskundigheid te behouden volgen wij regelmatig cursussen en bijscholingen om zo op een hoog niveau te kunnen blijven werken en iedereen van een goed advies te kunnen voorzien. Wij zijn de adviseurs op weg naar een daadwerkelijke huidverbetering. Dit vinden wij een zeer belangrijk onderdeel van onze professionaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in;

Sommige behandelingen zoals acne en definitief ontharen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering!

Over ons

Kim van Nuland
Eigenaresse & Medisch Schoonheidsspecialiste 

Wilt u graag kennis maken met ons?
Wij willen graag kennis maken met u!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS