Quanis Dermafiller
De filler zonder naalden!

Quanis Dermafiller is een nieuw uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept. Speciaal ontwikkeld voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking.

Deze gloednieuwe behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt door middel van hyaluronzuur succesvol hersteld. Dit zorgt ervoor dat fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. Daarnaast brengt de behandeling ook de elasticiteit terug in de huid.

Dermafiller

Hoe werkt het?

De pads zijn opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron. Dit zorgt dat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur. Het insluizen in de huid komt hierdoor zeer moeilijk tot stand. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Wanneer de pads worden aangebracht voelt u een zeer licht prikkelende sensatie. Dit komt doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans. Waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld bovendien geeft het de huid zijn elasticiteit terug.
De pads bevatten niet alleen hyaluronzuur, maar tevens ook collageen en vitamine-C. Daarnaast bevatten de micronaaldjes alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol. Ook zijn ze niet getest op dieren.

De behandeling

De eerste behandeling wordt bij ons in het instituut uitgevoerd. Vervolgens neem je een set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten. Tijdens de behandeling in het instituut wordt eerst de huid goed gereinigd. Na de reiniging wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied waarna we het afspoelen met water.

Quanis Dermafiller

Na de behandeling

Om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken adviseren wij om Quanis Dermafiller minimaal 1 keer door een professioneel toe te laten passen. Na deze behandeling kunt u het resultaat wekelijks onderhouden met Quanis Dermafiller Home.

Meer weten over deze behandeling?
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS