Heeft u last van overbeharing?
Dan hebben wij voor u de oplossing!

Voor definitief ontharen kunt u voor verschillende methodes bij ons terecht. Wij bieden u de mogelijkheid tot Elektrisch ontharen of IPL/Laser ontharen.

IPL/Laser ontharen doen wij bij SkinFix in samenwerking met de Huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij werken met de allernieuwste apparatuur. Zowel laser, ipl als radiofrequente behandelingen zijn mogelijk. Alle huidtherapeuten zijn HBO-geschoold, kwaliteitsgeregistreerd en lid van de NVH. Ze volgen doorlopend cursussen en trainingen. De kennis is actueel. Kortom u bent in vertrouwde handen. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het vaak mogelijk dat uw behandeling wordt vergoed!

Definitief ontharen

Verschillende methodes van definitief ontharen

IPL/Laser Ontharen

Laser ontharen en IPL ontharen zijn verschillende technieken voor definitief ontharen. Ze gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u een heerlijk gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Elektrisch ontharen ook effectief bij lichte haren!

Naast de IPL of laser methode is elektrisch ontharen een onmisbare behandeling. Het is een feit dat haar met weinig pigment moeilijker behandelt kan worden door IPL of laser. Dit kan wel met elektrisch ontharen. Middels een steriel wegwerp naaldje dat langs de haarschacht de huid in wordt geschoven, wordt door middel van een stroomstootje het haarzakje en omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen er geen voedingsstoffen via het bloed de haar bereiken en vindt er geen haargroei meer plaats. Naast het definitief ontharen kunnen wij met deze methode ook bloedblaasjes, couperose en fibromen (steelwratjes) verwijderen.

Voordelen IPL/Laser

  • Veilig en pijnloos
  • Geschikt voor bijna ieder huidtype
  • Nooit meer scheren of harsen
  • Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Voordelen Elektrisch ontharen

  • Geschikt voor iedere huid- en haarkleur
  • Nooit meer scheren of harsen
  • Vergoeding door uw zorgverzekeraar
  • Ook geschikt voor het verwijderen van bloedblaasjes, couperose of fibromen (steelwratjes)

Kortom: met onze behandelmethoden boeken we geweldige resultaten. Nooit meer last van irritaties door scheren of harsen. En in sommige gevallen krijgt u de behandeling zelfs vergoed door uw zorgverzekering, dit is echter wel afhankelijk van uw polis en het te ontharen gebied. Wij zijn gecertificeerd ontharingsspecialist en dus in het bezit van de ANBOS specialisatie Ontharingstechnieken.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake en wij gaan met u bekijken welke behandeling het meest geschikt is.

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS