Cosmetisch arts, wat is er allemaal mogelijk?

 In Cosmetisch arts, Laatste nieuws

Cosmetisch arts

Zoekt u een betrouwbare cosmetisch arts? Dan bent u bij SkinFix aan het juiste adres!
Wij werken in ons instituut samen met de vooraanstaande cosmetisch arts Robin Snijders.

 

 

Onze cosmetisch arts staat garant voor een hoog cosmetisch, natuurlijk en langdurig resultaat met erg effectieve injectable behandelingen van botox en fillers. Hij staat erom bekend dat hij ieder behandelplan individueel inricht, optimaal passend bij de persoonlijkheid en wensen van de cliënt. Hij vindt het namelijk uitermate belangrijk om tijd aan zijn cliënten te besteden om zo meer te weten te komen over de wensen, maar ook de aarzelingen. Iedereen is anders en daar wordt de aanpak dan ook optimaal op afgestemd. Een eerlijk en haalbaar advies staat daarbij centraal, zodat het hoogst mogelijke cosmetische, natuurlijke en langdurige resultaat kan worden behaald.

Dr. Robin Snijders 

Wat kan onze cosmetisch arts allemaal behandelen?

Natuurlijk willen we er allemaal zo lang mogelijk goed uit blijven zien. Maar helaas krijgt iedereen last van rimpels en huidverzakkingen en daar zit niemand op te wachten. Dat komt niet alleen omdat we ouder worden. Dit kan ook veroorzaakt worden door gewichtsverlies, stress en slaaptekort, onze huid krijgt een oudere of sobere uitstraling.

Maar dat is gelukkig niet meer nodig. Er zijn tegenwoordig zeer effectieve behandelingen waarbij men een zeer natuurlijk resultaat kan behalen. Doormiddel van injectables pakken we de probleemgebieden effectief aan. Hierbij maken we gebruik van fillers en botox of een combinatie daarvan. Uw wensen en eisen staan daarbij centraal.
U krijgt weer een mooie jonge en frisse uitstraling met een langdurig resultaat.

Botox behandeling

Bij Botox behandelen we rimpels die veroorzaakt worden doordat de spieren zich op bepaalde plekken te veel aanspannen, mimische rimpels. Hiervoor maken we gebruik van Botuline-toxines zoals Botox. Deze zorgen er namelijk voor dat de spieren juist ontspannen. Rimpels vervagen hierdoor en kunnen zelfs op termijn geheel verdwijnen.

Filler behandelingen

In tegenstelling tot Botox, worden bij fillers de rimpels juist opgevuld. Er wordt namelijk een lichaamseigen stof geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan of waar sprake is van volumeverlies. Dit zorgt voor een direct zichtbaar cosmetisch hoog resultaat. Echter zijn de fillers niet permanent, maar worden zij door het lichaam afgebroken. Hierdoor is dit, vergeleken met vroeger, een veilige behandeling.

Interesse in de behandeling van onze cosmetisch arts?

Bent u geïnteresseerd geraakt?
U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier .

Wij laten u dan weten wanneer de cosmetisch arts aanwezig is, en maken graag met u een vrijblijvende afspraak.

EEN CONSULT MET DE COSMETISCH ARTS IS ALTIJD GRATIS!

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS