COSMETISCH ARTS OMGEVING VEGHEL

De cosmetisch arts in Volkel, omgeving Veghel biedt oplossingen! Heeft u last van rimpels, huidverzakkingen, migrainetandenknarsen of wilt u gewoon een jongere en frissere uitstraling? Laat u geheel vrijblijvend informeren wat injectables met botox, fillers of een combinatie daarvan voor u kunnen betekenen.

Daarom werken wij samen met cosmetisch arts Robin Snijders.

Allereerst kijkt Robin samen met u naar uw wensen en geeft bovendien aan wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Tijdens een gratis consult zal hij u duidelijke uitleg geven over de verschillende fillers- en botox behandelingen.

Huidverslapping Sunday Brush Medisch Schoonheidsspecialiste Cosmetisch arts PH Formula Skin Resurfacing Permanente make up Cosmetisch arts Huidtherapie SkinFix Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Volkel Uden Veghel Oss Erp Boekel Mill Nistelrode Vorstenbosch

Dr. Robin Snijders is een zeer ervaren cosmetisch arts. Hij is gespecialiseerd in Botox en fillers. Bovendien staat hij erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Want een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Robin is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´.

Dokter Robin staat bekend om zijn luisterend oor. Hij vind het bovenal belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden omdat hij zo meer te weten komt over de wensen maar ook de aarzelingen. Uiteindelijk is iedere patiënt anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

Opleiding en ervaring:

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding bij het AMC afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.

Hij staat bekend om zijn luisterend oor waarbij hij zorgvuldig de wensen van zijn cliënten in kaart brengt om vervolgens een passend behandeladvies op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met de cliënt toewerkt naar een optimaal resultaat.

Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is de gouden standaard voor hem. Zijn sociale vaardigheden en esthetische visie maken hem tot een zeer prettige en zorgvuldige arts.

Meest belangrijk is dat hij lid is van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

BEHANDELINGEN

BOTOX

BOTOX TEGEN TANDENKNARSEN

BOTOX TEGEN MIGRAINE

INJECTABLES

FILLERS

LIPPEN OPVULLEN

WANGEN OPVULLEN

Wilt u meer weten over de behandelingen
of een geheel vrijblijvende afspraak
maken met de cosmetisch arts?
Neem dan gerust contact met ons!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS