Cosmetisch Arts omgeving Eindhoven

De cosmetisch arts in Volkel, omgeving Eindhoven biedt oplossingen! Heeft u last van rimpels, huidverzakkingen, migrainetandenknarsen of wilt u gewoon een jongere en frissere uitstraling? Laat u geheel vrijblijvend informeren wat injectables met botox, fillers of een combinatie daarvan voor u kunnen betekenen.

Daarom werken wij samen met cosmetisch arts Dokter Maarten Façee Schaeffer (BIG: 09915127801). Want hij is een zeer gerenomeerd arts van KNAP Clinic uit Amsterdam.

Allereerst kijkt Maarten samen met u naar uw wensen en geeft bovendien aan wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Tijdens een gratis consult zal hij u duidelijke uitleg geven over de verschillende fillers- en botox behandelingen.

Drs. Maarten Façee Schaeffer is een zeer ervaren cosmetisch arts. Hij is gespecialiseerd in Botox en fillers. Daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen uit. Bovendien staat hij erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Want een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Maarten is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´.

Dokter Maarten staat bekend om zijn luisterend oor. Hij vind het bovenal belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden omdat hij zo meer te weten komt over de wensen maar ook de aarzelingen. Uiteindelijk is iedere patiënt anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

Opleiding en ervaring:

Dokter Maarten is na zijn studie geneeskunde ruim 4 jaar werkzaam geweest in de orthopedie. Hierdoor heeft hij een zeer brede kennis van botstructuren en spieren opgebouwd die goed toepasbaar is in de cosmetiek. Na deze periode heeft hij de eerste officiële opleiding van het NVCG voor cosmetisch artsen afgerond. Hij mag zich samen met 6 andere collega’s officieel cosmetisch arts noemen. Naast botox en fillers voert hij tevens ook infuusbehandelingen uit.

Dokter Maarten staat garant voor een professioneel medisch beleid. Meest belangrijk is dat hij lid is van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

BEHANDELINGEN

BOTOX

BOTOX TEGEN TANDENKNARSEN

BOTOX TEGEN MIGRAINE

INJECTABLES

FILLERS

LIPPEN OPVULLEN

WANGEN OPVULLEN

Wilt u meer weten over de behandelingen
of een geheel vrijblijvende afspraak
maken met de cosmetisch arts?
Neem dan gerust contact met ons!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS