Cosmetisch arts bij SkinFix!

 In Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws

Cosmetisch arts Maarten Façee Schaeffer

Wij werken samen met Dokter Maarten Façee Schaeffer van KNAP Clinic uit Amsterdam. Dokter Maarten behoort tot de weinige artsen die een officiele opleiding heeft gevolgd tot cosmetisch arts. Daardoor is hij aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Dit waarborgt zijn deskundigheid. Bij dokter Maarten bent u in goede handen!

Over Maarten Façee Schaeffer

Maarten Façee Schaeffer

Dokter Maarten staat erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Maarten is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´. Dokter Maarten is gespecialiseerd in Botox en fillers en daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen uit.

Dokter Maarten staat bekend om zijn luisterend oor en hij vind het uitermate belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden om zo meer te weten te komen over de wensen maar ook de aarzelingen. Iedere patiënt is anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

Opleiding en ervaring

Dokter Maarten is na zijn studie geneeskunde ruim 4 jaar werkzaam geweest in de orthopedie. Hierdoor heeft hij een zeer brede kennis van botstructuren en spieren opgebouwd die goed toepasbaaris in de cosmetiek. Na deze periode heeft hij de eerste officiële opleiding van het NVCG voor cosmetisch artsen afgerond. Naast botox en fillers voert hij ook infuusbehandelingen uit.

Hoe verloopt de behandeling?

Nadat u bij ons een consult heeft ingepland gaat u geheel vrijblijvend in gesprek met Dokter Maarten om uw wensen te bespreken. Nadat u uw wensen bekent heeft gemaakt bespreekt de arts met u de mogelijkheden omtrent de behandeling.

Na de intake zal de cosmetisch arts vragen naar uw algehele gezondheid en evt. medicijngebruik. Het is van essentieel belang om alles zo eerlijk mogelijk door te geven, dit om complicaties te voorkomen.

Vaak kan hierna al gelijk de behandeling plaatsvinden. Wanneer u nog over de verkregen informatie na wilt denken is dat geen enkel probleem. Na deze intake bent u nog steeds tot niets verplicht en er zijn geen kosten aan verbonden.

Heeft u interesse in een gratis consult?

Maak dan een afspraak via ons contactformulier en wij plannen u graag in bij Dokter Maarten.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

Quanis Melting Essence Maskzonbeschermingsproducten