Cosmetisch arts bij SkinFix!

 In Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws

Cosmetisch arts Robin Snijders

Wij werken samen met Dokter Robin Snijders van Annebeth Kroeskop uit Amsterdam. Dokter Robin behoort tot de weinige artsen die een officiele opleiding heeft gevolgd tot cosmetisch arts. Daardoor is hij aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Dit waarborgt zijn deskundigheid. Bij dokter Robin bent u in goede handen!

Over Dr. Robin Snijders

 

Dr. Robin Snijders is een zeer ervaren cosmetisch arts. Hij is gespecialiseerd in Botox en fillers. Bovendien staat hij erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Want een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Robin is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´.

Dokter Robin staat bekend om zijn luisterend oor. Hij vind het bovenal belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden omdat hij zo meer te weten komt over de wensen maar ook de aarzelingen. Uiteindelijk is iedere patiënt anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

 

Opleiding en ervaring

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding bij het AMC afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.

Hij staat bekend om zijn luisterend oor waarbij hij zorgvuldig de wensen van zijn cliënten in kaart brengt om vervolgens een passend behandeladvies op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met de cliënt toewerkt naar een optimaal resultaat.

Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is de gouden standaard voor hem. Zijn sociale vaardigheden en esthetische visie maken hem tot een zeer prettige en zorgvuldige arts.

Meest belangrijk is dat hij lid is van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Hoe verloopt de behandeling?

Nadat u bij ons een consult heeft ingepland gaat u geheel vrijblijvend in gesprek met Dokter Robin om uw wensen te bespreken. Nadat u uw wensen bekent heeft gemaakt bespreekt de arts met u de mogelijkheden omtrent de behandeling.

Na de intake zal de cosmetisch arts vragen naar uw algehele gezondheid en evt. medicijngebruik. Het is van essentieel belang om alles zo eerlijk mogelijk door te geven, dit om complicaties te voorkomen.

Vaak kan hierna al gelijk de behandeling plaatsvinden. Wanneer u nog over de verkregen informatie na wilt denken is dat geen enkel probleem. Na deze intake bent u nog steeds tot niets verplicht en er zijn geen kosten aan verbonden.

Heeft u interesse in een gratis consult?

Maak dan een afspraak via ons contactformulier en wij plannen u graag in bij Dokter Robin.

 

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

Quanis Melting Essence Maskzonbeschermingsproducten