Cosmetisch arts bij SkinFix!

 In Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverzorging, Laatste nieuws

Cosmetisch arts Jelle Posthuma

Wij werken samen met Dokter Jelle Posthuma van Annebeth Kroeskop uit Amsterdam. Dokter Jelle behoort tot de weinige artsen die een officiele opleiding heeft gevolgd tot cosmetisch arts. Daardoor is hij aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Dit waarborgt zijn deskundigheid. Bij dokter Jelle bent u in goede handen!

Over Dr. Jelle Posthuma

HomeDrs. Jelle Posthuma is een zeer ervaren cosmetisch arts. Hij is gespecialiseerd in Botox en fillers. Daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen uit. Bovendien staat hij erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Want een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Jelle is een natuurlijk en langdurig resultaat.

Dokter Jelle staat bekend om zijn luisterend oor. Hij vind het bovenal belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden omdat hij zo meer te weten komt over de wensen maar ook de aarzelingen. Uiteindelijk is iedere patiënt anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

 

Opleiding en ervaring

Dokter Jelle heeft na een carrière als beroepswielrenner, zijn geneeskunde studie gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Sinds 2018 is hij in opleiding tot Chirurg. Hierdoor heeft hij een vaste hand en goede kennis van de anatomie, wat goed van pas komt bij cosmetische behandelingen. ‘Een natuurlijk resultaat vind ik van groot belang, dit wil ik bereiken door gezamenlijk tot haalbare doelen te komen en hierbij zult u altijd een eerlijk advies kunnen verwachten. Er is niks leuker dan dat iemand 10 jaar jonger wordt geschat, zonder dat iemand opmerkt dat diegene een behandeling heeft ondergaan’. – aldus Jelle. Naast botox en fillers voert hij tevens ook infuusbehandelingen uit.

Dokter Jelle staat garant voor een professioneel medisch beleid. Meest belangrijk is dat hij lid is van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Hoe verloopt de behandeling?

Nadat u bij ons een consult heeft ingepland gaat u geheel vrijblijvend in gesprek met Dokter Jelle om uw wensen te bespreken. Nadat u uw wensen bekent heeft gemaakt bespreekt de arts met u de mogelijkheden omtrent de behandeling.

Na de intake zal de cosmetisch arts vragen naar uw algehele gezondheid en evt. medicijngebruik. Het is van essentieel belang om alles zo eerlijk mogelijk door te geven, dit om complicaties te voorkomen.

Vaak kan hierna al gelijk de behandeling plaatsvinden. Wanneer u nog over de verkregen informatie na wilt denken is dat geen enkel probleem. Na deze intake bent u nog steeds tot niets verplicht en er zijn geen kosten aan verbonden.

Heeft u interesse in een gratis consult?

Maak dan een afspraak via ons contactformulier en wij plannen u graag in bij Dokter Jelle.

 

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS

Quanis Melting Essence Maskzonbeschermingsproducten