Cosmetisch arts

De cosmetisch arts in Volkel Uden biedt oplossingen! Heeft u last van rimpels, huidverzakkingen, migrainetandenknarsen of wilt u gewoon een jongere en frissere uitstraling? Laat u geheel vrijblijvend informeren wat injectables met botox, fillers of een combinatie daarvan voor u kunnen betekenen.

Daarom werken wij samen met cosmetisch arts Dokter Jelle Posthuma. Want hij is een zeer gerenomeerd arts van Annebeth Kroeskop uit Amsterdam.

Allereerst kijkt Jelle samen met u naar uw wensen en geeft hij bovendien aan wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Tijdens een gratis consult zal hij u duidelijke uitleg geven over de verschillende fillers- en botox behandelingen.

Cosmetisch arts in Volkel uden

Drs. Jelle Posthuma is een zeer ervaren cosmetisch arts. Hij is gespecialiseerd in Botox en fillers. Daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen uit. Bovendien staat hij erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Want een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop. Het doel van Dokter Jelle is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´.

Dokter Jelle staat bekend om zijn luisterend oor. Hij vind het bovenal belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden omdat hij zo meer te weten komt over de wensen maar ook de aarzelingen. Uiteindelijk is iedere patiënt anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

Opleiding en ervaring:

Dokter Jelle heeft na een carrière als beroepswielrenner, zijn geneeskunde studie gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Sinds 2018 is hij in opleiding tot Chirurg. Hierdoor heeft hij een vaste hand en goede kennis van de anatomie, wat goed van pas komt bij cosmetische behandelingen. ‘Een natuurlijk resultaat vind ik van groot belang, dit wil ik bereiken door gezamenlijk tot haalbare doelen te komen en hierbij zult u altijd een eerlijk advies kunnen verwachten. Er is niks leuker dan dat iemand 10 jaar jonger wordt geschat, zonder dat iemand opmerkt dat diegene een behandeling heeft ondergaan’. – aldus Jelle. Naast botox en fillers voert hij tevens ook infuusbehandelingen uit.

Dokter Jelle staat garant voor een professioneel medisch beleid. Meest belangrijk is dat hij lid is van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

BEHANDELINGEN

BOTOX 

BOTOX TEGEN TANDENKNARSEN 

BOTOX TEGEN MIGRAINE 

INJECTABLES 

FILLERS

LIPPEN OPVULLEN

WANGEN OPVULLEN

Wilt u meer weten over de behandelingen of een geheel
vrijblijvende afspraak maken met de cosmetisch arts in Volkel Uden?
Neem dan gerust contact met ons op!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS