Cosmetisch arts

De cosmetisch arts in Volkel Uden biedt oplossingen! Heeft u last van rimpels, huidverzakkingen, migrainetandenknarsen of wilt u gewoon een jongere en frissere uitstraling?
Laat u geheel vrijblijvend informeren wat injectables met botox, fillers of
een combinatie daarvan voor u kunnen betekenen.

Daarom werken wij samen met cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers-Leufkens, zij is KNMG geregistreerd. Hierdoor weet je dat een cosmetisch arts getoetst en aangetoond bekwaam is. Cosmetisch artsen KNMG hebben hun officiële registratie.

Allereerst kijkt Anke samen met u naar uw wensen en geeft zij bovendien aan wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Tijdens een gratis consult zal zij u duidelijke uitleg geven over de verschillende fillers- en botox behandelingen.

Cosmetisch arts NVCG KNMG
Cosmetisch arts

Cosmetisch arts dr. Anke Hoogers-Leufkens

Cosmetisch arts KNMG (M.D., PhD, NVCG-gecertificeerd, redactielid vakblad NVCG)

Aan Ankes carrière ligt een zeer brede en intensieve medische basis ten grondslag. In 2006 studeerde ze af als arts en na drie jaar wetenschappelijk onderzoek mocht ze zichzelf ook ‘doctor’ noemen. Daarna startte ze een medisch-specialistenopleiding en heeft ze lange tijd op veel verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt.

Uiteindelijk besloot Anke in 2017 haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan ze haar passie voor schoonheid en haar sociale eigenschappen goed combineren, en nog steeds spat de liefde van haar werk af. Kwaliteit is daarbij een absolute voorwaarde. Zowel qua producten als qua contact met de cliënt. Dat alles met als doel de natuur een klein beetje te helpen op weg naar nog mooier oud worden met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zo creëer je de beste versie van jezelf.

BIG-nummer: 29065503901

BEHANDELINGEN

BOTOX 

BOTOX TEGEN TANDENKNARSEN 

BOTOX TEGEN MIGRAINE 

INJECTABLES 

FILLERS

LIPPEN OPVULLEN

WANGEN OPVULLEN

Wilt u meer weten over de behandelingen of een geheel
vrijblijvende afspraak maken met de cosmetisch arts in Volkel Uden?
Neem dan gerust contact met ons op!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS