Cosmetisch arts

De cosmetisch arts in Volkel Uden biedt oplossingen! Heeft u last van rimpels, huidverzakkingen, migrainetandenknarsen of wilt u gewoon een jongere en frissere uitstraling?
Laat u geheel vrijblijvend informeren wat injectables met botox, fillers of
een combinatie daarvan voor u kunnen betekenen.

Daarom werken wij samen met cosmetisch arts Dr. Robin Snijders.
Want hij is een zeer gerenomeerd arts van Annebeth Kroeskop BV uit Amsterdam.

Allereerst kijkt Robin samen met u naar uw wensen en geeft hij bovendien aan wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Tijdens een gratis consult zal hij u duidelijke uitleg geven over de verschillende fillers- en botox behandelingen.

Cosmetisch arts in Volkel Uden

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed. Hij heeft zijn opleiding bij het AMC afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.

Hij staat bekend om zijn luisterend oor waarbij hij zorgvuldig de wensen van zijn cliënten in kaart brengt om vervolgens een passend behandeladvies op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met de cliënt toewerkt naar een optimaal resultaat.

Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is de gouden standaard voor hem. Zijn sociale vaardigheden en esthetische visie maken hem tot een zeer prettige en zorgvuldige arts.

Opleiding en ervaring:

Na zijn ervaring binnen de plastische chirurgie en algemene chirurgie heeft hij besloten om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Het mooie van het cosmetische vak vindt hij de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat. Zijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren. Zijn doel is om een frisse uitgeruste uitstraling te realiseren zonder het karakter van het gezicht te verliezen.

Dokter Robin staat garant voor een professioneel medisch beleid. Meest belangrijk is dat hij lid is van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

BEHANDELINGEN

BOTOX 

BOTOX TEGEN TANDENKNARSEN 

BOTOX TEGEN MIGRAINE 

INJECTABLES 

FILLERS

LIPPEN OPVULLEN

WANGEN OPVULLEN

Wilt u meer weten over de behandelingen of een geheel
vrijblijvende afspraak maken met de cosmetisch arts in Volkel Uden?
Neem dan gerust contact met ons op!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS