Botox tegen migraine in Volkel Uden

Voor een behandeling met Botox tegen migraine in Volkel Uden bent u bij SkinFix aan het juiste adres. Heeft u vaak last van hevig bonzende hoofdpijn en misselijkheid? Dan heeft u een grote kans dat u last heeft van migraine. Het kan een behoorlijke belemmering zijn bij het functioneren op werk, gedurende uw opleiding of bij andere activiteiten.

Cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers – Leufkens,  is KNMG geregistreerd. Hierdoor weet je dat een cosmetisch arts getoetst en aangetoond bekwaam is.
Cosmetisch artsen KNMG hebben hun officiële registratie.

Oorzaken en symptomen migraine

Jammer genoeg wordt migraine nog niet voldoende erkend als ziekte. Dit terwijl de klachten een enorme impact hebben.
Hoewel de klachten per persoon verschillen, kunnen veel mensen tijdens een migraine-aanval niet anders dan in een donkere kamer op bed liggen wachten tot het weer overgaat. Een aanval duurt vaak uren, maar soms ook dagen. Naast de hevige hoofdpijn, zijn er ook andere symptomen. Zoals bijvoorbeeld moeite met spreken, uitval van zicht (blinde vlekken), flitsen zien of braken.

Er zijn meerdere factoren die een migraine-aanval kunnen veroorzaken. Prikkels van buitenaf, zoals licht of geluid, of gevoeligheid voor bepaalde stoffen. Maar ook stress of het gebruik van hormonale anticonceptie. Wanneer de diagnose ‘migraine’ is gesteld, is er een effectieve aanpak mogelijk. Bij SkinFix worden de symptomen van spanningshoofdpijn en migraine vakkundig bestreden. Dit doen wij met een doelgerichte botox-behandeling.

Botox

Over onze behandeling

Hoewel migraine wordt gezien als één van de meest invaliderende chronische ziekten, wordt er in maar weinig gevallen een goede oplossing geboden. Vaak worden er verschillende medicijnen voorgeschreven door huisartsen, die niet het gewenste effect hebben. Botox is nog een vrijwel nieuwe en onbekende behandeling tegen migraine en (spannings)hoofdpijn, maar heeft zijn effectiviteit al bewezen. Op essentiële punten zorgt de botox ervoor dat de spieren zich ontspannen. De migraine zelf gaat er dus niet van over, maar het aantal aanvallen wordt aanzienlijk minder en de intensiteit van de migraine wordt minder heftig.

Kosten

De kosten van een botox-behandeling tegen migraine verschillen per patiënt. U wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met u besproken hoe de behandeling in zijn werk gaat en welke kosten ermee gemoeid zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw budget. Helaas komt een botox-behandeling niet voor vergoeding via uw zorgverzekeraar in aanmerking.

Nazorg

Het effect van de behandeling met botox tegen migraine merkt u ongeveer na een week en houdt tot ongeveer vier maanden aan. In die periode zult u merken dat de aanvallen sterk verminderen. In sommige gevallen kunt u zelfs stoppen met de medicatie die door de huisarts of de specialist is voorgeschreven. Als de klachten weer toenemen, kunt u een nieuwe botox-behandeling ondergaan.

Veel gestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

Bij de één is het zeer gevoelig en de ander heeft er nauwelijks last van. Het ligt geheel aan uw eigen pijngrens. De Botox wordt met hele kleine naaldjes geïnjecteerd. De meeste patiënten beschrijven het als kleine punaiseprikjes.

Kan ik na de behandeling normaal over straat?

Hier en daar kunnen een paar rode vlekken ontstaan en in enkele gevallen kleine blauwe plekken. Over het algemeen kunt u dus direct toonbaar over straat.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Helaas is de behandeling niet geschikt voor mensen met bepaalde spierziektes en voor zwangere vrouwen. Voorafgaand aan de behandeling zullen we onderzoeken en bespreken of u geschikt bent voor de behandeling.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Het kan voorkomen dat u na een behandeling last krijgt van rode vlekken, zwellingen en blauwe plekken. In zeldzame gevallen komen er kleine bloeduitstortingen voor.

Meer weten over botox tegen migraine in Volkel Uden?
Neem gerust contact met ons op!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS